В най-женския месец от годината се случват и най-хубавите неща!

...
В най-женския месец от годината се случват и най-хубавите неща!
Коментари Харесай

Подари й кутията бонбони с лакриц, която казва повече

В най-женския месец от годината се случват и най-хубавите неща! Идва пролетта и Денят на дамата, Денят на майката. Толкова мотиви за дарове за обичаните дами, на които да засвидетелстваме признателност и любов!

В търсене на най-хубавия израз на топлите усеща, ето още една добра вест от нас – в България към този момент може да откриете датските безглутенови бонбони Lakrids by Bülow . Марката неповторими по усета си бонбони от лакриц датира от 2007 година и е позната на всички фенове на пътешествията, защото се разгръща на 46 пазара по света!

Невероятната композиция от пресован дестилат от сушени корени от женско биле, към което са добавени меласа, глюкоза, анасоново масло и оризово брашно, майсторите сладкари допълват с най-малко 30 пласта най-фин шоколад. И защото марката държи на качеството, за приготвянето на една междинна кутия бонбониА -лакриц с млечен шоколад е нужно софтуерно време от 6 дни. Използваното за шоколада на Lakrids by Bülow какао пък е от специфични региони в Западна Африка (в Кот д'Ивоар и Гана), където се отглежда най-хубавото какао в целия свят.

Може да откриете още усети като сладостен и солен лакриц, затрупан с гальовен бял, млечен, черен или дулсе де лече шоколад, само че има и изненадващо положителни лимитирани сезонни оферти за ценителите на лакрица. Танцът на сетивата попада в плен на новите пролетни усети, които са същинско сладко прелъщение. За пролет 2022 Lakrids by Bülow предлага два лимитирани усета, въодушевени от великденските празници, които припомнят черупката на яйце и са в специфични кутии с яйцевидни форми.

Crispy Caramel е съвършеният сладко-солен колорит на свежия пролетен ден. Всеки хрупкав бонбон, отрупан с дребни сребърни точици, е впечатляваща амалгама от мек лакриц, топящ се в устата дулсе де лече шоколад и щипка недопечен лакриц на прахуляк, който нежно гъделичка сетивата. За брилянтен край от Lakrids by Bülow са добавили и фина морска сол, която да направи преживяването незабравимо вдъхновяващо!

ЛимитираниятTwisted Banana приканва с неповторимия усет на сладостен банан в композиция със солен лакриц и гальовен бял шоколад, поръсени със недопечен лакриц на прахуляк – неустоимо предложение с тънък усет!

Освен сладостен и солен, за феновете на чистия лакриц в България към този момент дебаркира и неповторимия по усета си пикантен лакриц, чиято композиция сред апетитен сладостен лакриц и пресни люти чушки хабанеро предизвика, издигайки чувството на по-различно и предизвикателно равнище.

Lakrids by Bülow Ви канят в своя бутик в The Mall (ниво 0), с цел да дегустирате тези и още десетки усети и да откриете своя любимец. Перфектният подарък може да закупите и с безвъзмездна доставка до 8 март при онлайн поръчка.

Отпуснете се комфортно в мекия усет на датския лакриц от Lakrids by Bülow !
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР