В навечерието на Световния ден на Червения кръст и Червения

...
В навечерието на Световния ден на Червения кръст и Червения
Коментари Харесай

#ПомогниОтВкъщи - нов благотворителен концерт на 7 май

В навечерието на Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец, bTV Media Group и сътрудници ще обединят за следващ път едни от най-обичаните и известни реализатори у нас в една общозначима идея – в поддръжка на националната акция на Българския Червен кръст „ Заедно против COVID-19”. Второто издание на концерта #ПомогниОтВкъщи ще бъде излъчено на 7 май от 20.00 ч., а даренията ще подкрепят активността на БЧК в помощ на напъните на Националния действен щаб против ковид.

Благотворителното събитие, продуцирано от bTV и „ Междинна станция “ и осъществено с техническата поддръжка на Жокер Медиа Рентал, ще бъде налично както за всички фенове на bTV и слушатели на bTV Radio и радио N-JOY, по този начин и за онлайн потребителите на btvplus.bg и URBO.
Преди Световния ден на Червения кръст - втори концерт " Помогни от у дома " Доброволци към този момент посетиха ветераните във Варна и региона
Първото издание на концерта #ПомогниОтвкъщи и съпътстващата го дарителска акция в каналите на bTV Media Group в поддръжка на Българската хранителна банка събраха над 398 хиляди лв. - с помощта на съпричастността на хиляди самостоятелни донори, представители на бизнеса и фондация „ Америка за България “.

Водещи на концерта още веднъж ще бъдат Иван Христов и Андрей Арнаудов, а в тяхната компания ще продължава да свети водещата на „ Бригада Нов дом “ – Мария Силвестър. Телевизионното трио дава обещание да развълнува феновете както с изключителните осъществявания на обичани български артисти и истински изненади, по този начин и с персоналните истории на хората в потребност и доброволците на БЧК, които подаряват вяра.

Второто издание на благотворителния концерт под надпис „ Помогни от у дома “ се осъществя в продължение на уговорката на bTV Media Group да насочва с приоритет запаси и старания към тематиката COVID-19 и да подкрепя живота и здравето на рисковите общности в изключителното състояние. То ще се организира при спазването на строги превантивни ограничения против ковид, които медийната група ползва.

Всички, които имат опция и желаят да проявят съпричастност към благородните старания на БЧК и към човешките премеждия, могат да го създадат посредством:
изпращане на SMS на къс номер 1466 на цена 1 лев към всички мобилни оператори. Дарителските SMS-и за акциите на БЧК са освободени от Данък добавена стойност.На банковата сметка на БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

IBAN: BG47UNCR7630 1077 9117 00

BIC: UNCRBGSF
оналйн дарения на уеб страницата на организацията www.redcross.bg
Българският Червен кръст реализира активността си в три съществени посоки:
Хуманитарна помощ на терен за възрастни хора и хора в потребност – от обезпечаването на домашна грижа, топла храна и поддържането на хигиена в жилищата, през покупката на хранителни артикули и медикаменти, до даването на психическа поддръжка от експерти в изключителната обстановка и други. Логистична поддръжка – култивиране на даренията в артикули и артикули и разпределянето им сред нуждаещи се обществени домове, лечебни заведения, центрове за хора с увреждания, наранени от рецесията обществено слаби общности и други Доброволците на БЧК подкрепят всекидневно хиляди хора в потребност на територията на регионалните градове и по-малките обитаеми места в страната. Специализирана помощ – обезпечаване на здравна техника, консумативи, хигиенични и защитни средства за подкрепяне работата и сигурността на медицинските екипи на първа линия в страната, на служителите на реда, доброволците и на други интензивно участващи в борбата с пандемията.
Коронавирусът и България Здравният министър дефинира реда за осъществяване на наложителните имунизации Майката на дамата с COVID-19: Още в самолета се наложи да ѝ сложат О2 Теменужка Петкова: Удължава се срокът за заплащане на тока от 20 на 30 дни Мутафчийски: " Диванната войска " основава акция за дезинформация за COVID-19 Дете на 10 години от Паничерево е инфектирано с ковид За последното денонощие: 9 нови инфектирани с ковид в Брестовица Още 51 случая на COVID-19 у нас, четирима са умряли за денонощието Кой поема грижите за инфектираните от вкъщи за възрастни хора в Гара Орешец? Доброволци при ветераните: Как БЧК поддържа участници във Втората международна война За първи път образователната година завършва отдалечено (ОБЗОР) Д-р Антония Първанова: Невъзможно е да се предпазим от ковид изцяло Дъщерята на прибралата се с COVID-19 от Амстердам: Не ни помогнаха там и взехме билет за България Росен Бъчваров: Национална агенция за приходите няма да удължава периода за подаване на данъчните заявления Ангелкова: Няма съображение за моята оставка Д-р Стефан Константинов: Притеснително е, че онкоболни не търсят лекарска помощ След 13 доказани случая на COVID-19: Затварят част от пловдивското село Брестовица Издирват пасажерите от полет Амстердам – София на 26 април поради случай на COVID-19 Георг Спартански: Заповедта на министъра за посещаване на парковете не обгръща бременните   1437 към този момент са инфектираните с COVID-19 в България „ Активни консуматори “: Само 14,3% дезинфектантите на нашия пазар покриват условията на СЗО
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 488 41 65 266 Света 3 229 814 11 630 228 376 1 006 988 Заразени* Нови Починали България 1 488 41 65 Света 3 229 814 11 630 228 376
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР