В навечерието на новата учебна година Kaufland България обогатява портфолиото

...
В навечерието на новата учебна година Kaufland България обогатява портфолиото
Коментари Харесай

Kaufland обогатява собствените си текстилни марки с нова модна линия дрехи за деца


В навечерието на новата образователна година Kaufland България обогатява портфолиото си от лични текстилни марки с нова съвременна линия облекла за деца, направена от естествени нишки от био памук, сертифициран по стандарта GOTS*. Hip&Hopps e млада по дух марка, предопределена за малчуганите сред 6 и 12 години, а продуктите от серията са основани с задачата да носят наслаждение и комфорт.

Компанията към този момент предлага многообразие от облекла с марката Hip&Hopps в своята мрежа като детски блузи, панталони, клинове, якета, спортни обувки и чанти и разлини аксесоари. Тази седмица комерсиалната верига добавя линията с есенните оферти на марката –детско яке за дъжд, непромокаеми панталони, гумени ботуши и сгъваеми цветни чадъри.

Всички артикули на Hip&Hopps впечатляват с висококачествена направа, оптимална издръжливост и функционалност. Преработените естествени нишки, употребявани за облеклата, са от мек и комфортен за носене органически памук без замърсители. Линията е създадена при щадящи околната среда условия и са тествани в самостоятелни лаборатории и институти.

Hip&Hopps e втората лична линия облекла за деца, която Kaufland показва на пазара в границите на няколко месеца. През юли компанията предложи на потребителите Kuniboo – марка за бебешки облекла, направени напълно от био памук с мисъл и грижа за най-малките представители на фамилията.

По този метод компанията продължава да обогатява своето портфолио от лични марки, основани с грижа и мисъл за цялото семейство.

*Стандарт GOTS: Глобалният органически текстилен стандарт включва международно приети наставления, които подсигуряват стабилно произвеждане на текстил – от добива на биологично създадени естествени първични материали, през екологично и обществено отговорно произвеждане, до транспарантното обозначаване.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР