В навечерието на Международния ден на семейството утре, 15 май

...
В навечерието на Международния ден на семейството утре, 15 май
Коментари Харесай

Празнична събота с НВИМ в Международния ден на семейството

В навечерието на Международния ден на фамилията на следващия ден, 15 май 2021 година, Националният военноисторически музей (НВИМ) възобновява провеждането на фамилната просветителна стратегия „ Животните на фронта “. По мотив празника всички фамилии могат да участват със своите деца на специфичните издания на „ Животните на фронта “, които ще се проведат в часовете 10.00 ч. и 11.30 ч.
Екипът на Музея предлага на своите гости опция за любопитен и същински празничен съботен ден, в който нашите дребни другари и техните родители ще могат да се допрян до един друг свят, който е пресъздаден в просветителната стратегия, въодушевена от любовта сред индивида и животните, която оцелява и в най-тежките условия по време на война. Семействата ще могат да научат какви отговорности имат животните на фронта и какви качества демонстрират те, с цел да бъдат потребни на бойците и още доста непознати и забавни обстоятелства.
 Централна минерална баня в София още веднъж ще бъде баня Централна минерална баня в София още веднъж ще бъде баня
Централната минерална баня още веднъж ще бъде баня! Това оповестиха от " Спаси София ". " Ние, жителите на София, се преборихме и дружно запа...
За фамилните визити повече информация може да намерите
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР