В наши дни в модата има само едно правило –

...
В наши дни в модата има само едно правило –
Коментари Харесай

Модните правила, които вече не се налага да спазваш

В наши дни в модата има единствено едно предписание – Бъди самостоятелна. Избягай от скуката, като зарежеш разпоредбите. Или другояче казано, към този момент нищо не е неразрешено – цветове, материи, аксесоари, можеш да ги съчетаваш както си поискаш, само че с мярка, несъмнено.

" Хората в никакъв случай не са изглеждали толкоз зле във връзка с облеклата ”, сподели преди време авангардната английска дизайнерка Вивиан Уестууд. И може би е права, тъй като с това изявление фамозната с ексцентричността си моделиерка жигосах точно еднаквостта в облеклото на дамите през днешния ден. Освен това дизайнерката видя напредък на „ клониращата мода ”.

„ Всички са идентични. Добре е, че има хора на моята възраст, които да се отличават, споделя в искрено изявление 70-годишната Уестууд.

За да влезем в тона на дизайнерката, споделяме кои са разпоредбите, които към този момент не важат:

1. Червенокосите не носят алено. Грешка – огнените дами носят каквото си изискат. За информация - Кристина Хендрикс, която дръзна да се появи с червен тоалет, алено червило и, показа си, алената си коса.

2. Обувките са в същия цвят като чантата. Как не, доколкото си спомняме, на последната гала по разпределяне на премиите Оскар чантичките на звездните дами бяха съвсем като роклите им, само че нямаха нищо общо с обувките. (не, че се съпоставяме с тях, де)

3. Синьо не се съчетава със зелено. Всъщност комбинацията е много известна напоследък. Само не прекалявай с цветовете.

4. Модните специалисти са безапелационни, че към този момент е изцяло задоволително носенето на сандали с чорапи, даже е целесъобразно съчетаването на червени сандали с черни чорапи да вземем за пример. Е, тук към този момент ни е малко мъчно да се съгласим, само че пък щом специалистите го споделят...

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР