В наши дни ползваме редица приложения, които значително улесняват живота

...
В наши дни ползваме редица приложения, които значително улесняват живота
Коментари Харесай

Как лесно да проследим статуса на заявките си за техническо обслужване през А1 Tracker?

В наши дни употребяваме редица приложения, които доста улесняват живота ни, пестят ни време, непотребни нерви и ни оказват помощ да живеем по-качествено и по- осведомено. От утринните спортни занимания, до таксито, което чакаме нетърпеливо, бързайки за работа. Технологиите ни оказват помощ и с цел да наблюдаваме пътя на онлайн покупките си и да управляваме редица услуги, а за какво не и да научим нов език.

Новата услуга е първата по рода си измежду телекомите в България. С нея клиентите на А1 могат да наблюдават в действително време подадените от тях сигнали за механически усложнения с закрепени услуги и да виждат статуса на поръчка за инсталацията на домакински интернет и телевизия. Услугата е изцяло безвъзмездна за клиентите на телекома и може да се употребява от всеки с регистрация в приложението или уеб портала на Моят А1.



Функционалността А1 Tracker икономисва време на клиентите и дава по-ясна информация по кое време да чакат разрешаването на проблема или инсталацията на нова услуга, без да се постанова да се свързват с прът центъра на А1. В Моят А1 има икона за A1 Tracker, посредством която се влиза в специфична секция, в която клиентите могат да открият дейните си поръчки,,както и да прегледат история на минали сигнали и поръчки с елементи за тях.

Когато има дейна поръчка, на началния екран в приложението или уеб портала на Моят А1 автоматизирано се пресъздава банер с тракера с 4 поредни стъпки. При сигнал за техническо усложнение стъпките са поръчка, инспекция, посещаване и решение, а когато поръчката е за апаратура на нова услуга - покупка, обработка, посещаване и услуга. Всеки клиент на закрепена услуга от А1 с регистрация в Моят А1 може да вижда настоящ статус към съответната стъпка и какво следва до приключването на поръчката. A1 Tracker дава опция потребителят да се запознае и с повече детайлности с клик върху линка „ Детайли “.



Тази услуга е следващата оригиналност от А1, която има за цел да даде лесна и бърза опция за самообслужване за клиентите на телекома. Благодарение на мобилното приложение или уеб версията на Моят А1 всеки може самичък да ръководи цифрово услугите си в комфортно за него време, 24 часа в денонощието.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР