В нашето съвремие жените стават все по-независими и на фона

...
В нашето съвремие жените стават все по-независими и на фона
Коментари Харесай

5 навика, които пречат на жената да срещне силен мъж

В нашето съвремие дамите стават все по-независими и на фона на тяхната самостоятелност мъжете наподобяват все по-слаби. И колкото по-силна е една жена, толкоз по-малка е вероятността тя да срещне мощен мъж.

Ето кои са женските привички, които пречат това да се случи. 

1. Прекомерна самостоятелност

Когато мъжът попадне във връзка, в която дамата се оправя добре с всичко - има сполучлива кариера, грижи се за децата и дома и устоя фамилията, той заема комфортна позиция и оставя сродната си душа да продължи да демонстрира самостоятелност в бъдеще.

Понякога даже и с превантивна цел, е належащо да се даде на мъжа да разбере, че имате потребност от него - от физическата му помощ, както и от моралната му поддръжка. Няма нищо неприятно в това дамата да сътвори усещане, че е слаба и безпомощна. Напротив, по този метод ще стимулира мъжа да работи.

2. Способността да заеме позицията на мъжа

Жена, която знае по какъв начин да влезе в позицията на мъжа до себе си, е доста " комфортна " за всеки представител на мощния пол. Тя постоянно ще прости, ще го съжалява и даже ще се откаже нещо, поради него.

3. Прекомерно старание

Тази жена постоянно се приспособява, търси взаимни отстъпки и преглъща повече обиди, в сравнение с може да понесе. Тя прости даже непростимото. В резултат връзките се трансформират в едностранна игра, а не в партньорство. Мъжът осъзнава, че може да се отпусне още повече.

4. Свръхотговорност

Разбира се, няма нищо неприятно в това човек да е виновен. Но когато това качество е в остатък при дамата, поражда цялостното му неявяване при мъжа. За да предотвратите сходен сюжет, пробвайте се да разделите домакинските отговорности и грижите за децата на половина. В противоположен случай съществува риск да свършите всичко с присъщата ви отговорност, а мъжът до вас да резервира бездейност.

5. Несигурност

Несигурността е качество, което мощно пречи на построяването на естествената връзка. Несигурната жена освен непрекъснато се съмнява в себе си, само че и е захласната от страховете си и най-много от страха от самотата.

Тя живее с чувството, че в случай че направи забележка на колегата си или изрази мнението си, той ще я напусне. Следователно несигурната жена нормално премълчава всичко и в никакъв случай не опонира.

И какво прави мъжът в този случай? Той просто продължава да прави същото: да не оказва помощ на жена си, да не я поддържа финансово и да не споделя отговорностите с нея. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР