В нашето правителство няма артисти, а министри. Ние не играем

...
В нашето правителство няма артисти, а министри. Ние не играем
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Ако всички говорят за третия мандат, значи е време за край на нашия

В нашето държавно управление няма актьори, а министри. Ние не играем на власт, а изпълняваме своите пълномощия съгласно конституцията и законите на страната. Докато политиците се вълнуват от третия мандат, хората са обезпокоени от грипните вируси. Това разяснява преди началото на съвещанието на кабинета служебният министър председател Гълъб Донев.

„ Ако всички приказват за третия мандат, значи е време за завършек на нашия. Отчетът за постигнатото от нас ще създадем през идната седмица. В завещание ще оставим позволени рецесии, възобновени връзки сред институциите, добър разговор с жителите и убеждението, че ръководството на страната е намерено и транспарантно занятие ”, добави той.

Служебният министър председател прикани министрите на опазването на здравето и образованието да работят в съгласуваност и да спомагат оптимално на регионалните щабове за взимането на съответни решения. „ След близо две години Коронавирус пандемия здравната система знае по какъв начин да реагира при зачестяване на острите респираторни болести. Направете проект за деяние, тъй че хората да се усещат спокойни - без непотребна суматоха и нервност ”, прикани той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР