В началото всичко е прекрасно и вълнуващо. Толкова е хубаво,

...
В началото всичко е прекрасно и вълнуващо. Толкова е хубаво,
Коментари Харесай

Защо мъжете винаги си тръгват?

В началото всичко е прелестно и вълнуващо. Толкова е хубаво, че не искаш да свършва. Да, множеството връзки стартират по този начин.

След това обаче историята се повтаря: тъкмо когато всичко върви безпрепятствено и ти най-сетне си спокойна и щастлива с него, той просто си потегля. Без същинско пояснение или почтена причина. И по този начин следващата връзка завършва. Ето кои са трите най-чести аргументи мъжът до теб да си тръгне:

Тръпката изчезва

Когато към този момент няма тайнственост, когато се успокоиш и се отпуснеш, отдаваш се на това чувство за сигурност и спираш да се стараеш, спираш да влагаш в тази връзка.Той също стопира да го прави и в един миг му доскучава извънредно доста. Дотолкова, че той отива да търси тръпката другаде.

Решение: Никога не приемай връзката си с някого за даденост, не спирай да инвестираш в връзките ви, прави изненади, остани загадъчна, не разкривай всичко за себе си още първоначално.

via GIPHY

Не е готов за връзката, която искаш

Всичко се случва прекомерно бързо, а на мъжете това не им понася. Жените си представяме връзката като нещо предначертано – срещаме се, след това вършим секс, след това живеем дружно, сгодяваме се, женим се, деца, семейство...Всичко това може да уплаши мъжете дотолкоз, че да изчезнат със 100 км./час.

Решение: Не слагай етикет на връзката ви, въобще не бързай да я наричаш " връзка ", недей да планираш всяко нещо, да се обсебваш от концепцията нещата да се случват по избран метод. Пусни се по течението и виж какво ще стане. Така ти ще си по-спокойна, а той няма да избяга ;)

via GIPHY

Спираш му секса

Да, колкото и незадълбочено да звучи, това е една от главните аргументи мъжете да си потеглят. Той може да бъде „ на изсъхнало “ и без да е по отношение на теб. Мъжете държат на секса, без него, те се усещат непълноценни, губят мъжествеността си, а егото им е засегнато.

Решение: Не му спирай секса. Няма причина да не го вършиме, в случай че не искаш – тогава няма смисъл да сте дружно. Не забравяй, че неналичието на секс вреди и на двамата в тази връзка.

via GIPHY

И още за мъжете и връзките:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР