В началото на юли Рики Мартин и Джуан Йосеф изненадаха

...
В началото на юли Рики Мартин и Джуан Йосеф изненадаха
Коментари Харесай

Рики Мартин наруши мълчанието около развода си

В началото на юли Рики Мартин и Джуан Йосеф изненадаха всички, когато оповестиха, че се развеждат. Но след шест години брак двамата очевидно са подготвени да продължат живота си в разнообразни направления.
 Рики Мартин и Джуан Йосеф се развеждат след шест години брак
Рики Мартин се развежда

Краят на един брак

Месец след новината за раздялата, Рики Мартин към този момент е подготвен да показа повече за решението, което очевидно е било по взаимно единодушие, както и за отношенията си с към този момент някогашната си половинка.

В изявление по Telemundo артистът разкрива, че когато светът е научил за раздялата му с Джуан Йосеф, двамата към този момент са били минали през най-трудната прочувствена част. " Гледахме се в очите и се усмихваме, прегръщахме се и преминахме през възходи и падения, плачехме дружно и се смяхме дружно. "

Тези думи на Рики Мартин ни оставят с усещането, че с някогашния си към този момент брачен партньор не престават да са в положителни връзки. И артистът го удостоверява. Той издава, че двамата се схващат по-добре от всеки път и са минали през раздялата си умерено и с схващане.

" Дори споделих на Джуан, че би трябвало да напишем книга за това по какъв начин хората да се развеждат вярно. Всъщност, в случай че някой се развежда, елате и поговорете с нас, тъй като към този момент знаем по какъв начин става ", споделя шеговито.

Той разкрива още, че разводът се е случил доста по-лесно, в сравнение с са си мислили и двамата, само че пък новината е била безусловно изненадваща за децата им - (4 г.) и  (3 г.).

" Децата ни в никакъв случай не са ни виждали с Джуан да се караме ", споделя още Рики Мартин и прецизира, че с някогашния си брачен партньор постоянно са решавали проблемите си просто с диалог.

Разбира се, грижата за двете им деца си остава приоритет за артиста и сирийско-шведския художник. Рики Мартин от своя страна има и още две, по-големи деца - 14-годишните близнаци, напомнят ни от E! News.
 Рики Мартин и Джуан Йосеф след развода - кой ще се грижи за децата и кой ще изплаща прехрана
Каква е повода за раздялата на Рики Мартин и Джуан Йосеф

Кой ще се грижи за децата и кой ще изплаща прехрана

Но в изявлението си декларира, че въобще не бърза да върви още веднъж по срещи. " Искам да си прекарам добре, желая да се любувам на живота... само че да, виждам се в друга връзка. Не приказвам за близкото бъдеще, само че ми харесва да съм влюбен ", споделя още Рики Мартин.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР