В началото на януари тази година, тунинг компанията MANSORY представи

...
В началото на януари тази година, тунинг компанията MANSORY представи
Коментари Харесай

MANSORY продължава с издевателствата с G-Class и сетивата

В началото на януари тази година, тунинг компанията MANSORY показа пред света първата по рода си двуврата купеобразна версия на първия в историята на Lamborghini SUV модел Urus- .

Най-новият план на MANSORY- Gronos Coupé EVO C, може да бъде прегледан като продължение по тематиката двуврати преработки, само че този път нещата са пренесени на още по-странно равнище.

MANSORY Gronos Coupé EVO C ще бъде създаден в лимитирана серия от единствено 8 екземпляра, всеки един от които направен напълно съгласно желанията на клиента. Общо сред всеки един от колите обаче ще бъде осъществяването на купето единствено с две порти, които обаче с изключение на " самотни " от двете страни на колата, са осъществяване и с назад на признатото за стандарт отваряне.

Подобно на екстериора, решен с впечатляващ карбонов комплект, умопомрачително цветово осъществяване и със особено създадени 24-цолови джанти, интериорът на MANSORY Gronos Coupé EVO C (900 конски сили, 1200 Нм) също е изцяло модифициран и завършен с четири лични седалки.



От MANSORY споделят, че Gronos Coupé EVO C, интерактивен взор към интериора на който можете да , може да бъде изпълнен и в брониран вид.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР