В началото на XXI век бразилска теленовела печели много фенове

...
В началото на XXI век бразилска теленовела печели много фенове
Коментари Харесай

Знаете ли, че Жади и Лукас от хитовата теленовела Клонинг въртят любов и в реалния живот, радват се на син

В началото на XXI век бразилска теленовела печели доста почитатели в България. Sofia24.bg ще ви опише за  " Клонинг ", продуциран и излъчен от Rede Globo от 1 октомври 2001 година до 15 юни 2002 година. Създадена е от Глория Перес, режисирана от Тереса Лампрея и Марсело Травесо и под генералната постановка на Жайме Монжардим, Марио Марсио Бандара и Маркос Шехтман. Теленовелата е сполучливо продадена и излъчена в над 90 страни по целия свят. В основните функции са Джована Антонели и Мурило Бенисио. В България теленовелата е излъчена през 2004-2005 година по Нова телевизия. Последният 250 епизод е излъчен на 2 февруари 2005 година. 

Сюжетът на " Клонинг " се върти към младата мюсюлманка Жади. Тя танцува неповторимо и наподобява, че танците са в кръвта й. Това в действителност е по този начин, тъй като Джована практикува ориенталски танци по шест часа дневно в продължение на два месеца. Историята стартира през 1983 година, когато Жади, която е млада бразилка от арабски генезис би трябвало да отиде да живее при фамилията на татко си в Мароко, тъй като родителите ѝ са умряли. Лукас е млад романтик, близнак на Диего, които са синове на авторитетния предприемач Леонидас Фераз. Когато Лукас и фамилията му са на отмора в Мароко, той инцидентно среща Жади, до момента в който тя демонстрира на домашните си прислужници арабския танц, който е научила преди гибелта на майка си.

След разменени погледи сред двамата се разсънва любовта, която отприщва историята. Културните разлики не им разрешават да бъдат дружно, само че те се срещат скрито. Историята се концентрира върху проблемите на клонирането, опиатите и междукултурните спорове. Жади и Лукас се срещат още веднъж след доста години в дома на семейство Фераз, възобновявайки онази дълго дремеща пристрастеност сред тях, която ги подтиква и да се опитат да бъдат още веднъж дружно.

Любопитно е, че Мурило изиграва три функции на Диого, Лукас и Лео. Според думите на Бенисио при пресъздаването на тримата герои, най-трудно му е било с облиците на Диого и Лукас. По негови думи, ролята на Лео е била доста лесна. 

Мурило Бенисио е роден на 13 юли 1972 година в Рио де Жанейро. Още от доста дребен той мечтае да стане артист, тъй като доста обича да гледа филмите на Чарли Чаплин. Когато навършва 18 години, отпътува за Сан Франциско, с цел да учи. Прекарва три години в Съединени американски щати, където учи театрално изкуство. През 1996 година се дами за актрисата Алесандра Негрини. Двамата имат наследник Антонио. През 1998 година бракът сред Мурило и Алесандра е дефинитивно завършен. След развода им, синът Антонио остава при Алесандра. През 2022 година фамилната драма " Майчина обич " събира на екран звездата на бразилското кино Мурило Бенисио и 25-годишния му наследник Антонио, които в сериала също пресъздават облиците на татко и наследник. 

Актьорът стартира връзка с Каролина Фераз, която се разделя със брачна половинка си. Връзката им е съпроводена от грандиозни кавги,като по-късно двамата се разделят. По време на фотосите на " Клонинг “, Мурило стартира връзка с Джована Антонела, която влиза в ролята на Жади.

Джована Антонели е родена на 18 март 1976 година в Рио де Жанейро. Дъщеря е на Илтон Прада, който е някогашен оперен артист. Майка й пък е танцьорка и някогашна балерина и се споделя Сюели Антонели. През 2001 година играе основната роля на кино лентата с който става известна и в България –  " Клонинг “, където си партнира с Мурило Беницио. Сериалът има огромен триумф, а двамата са двойка на екрана и в живота, като скоро подвигат женитба. През декември 2004 година актрисата претърпява злополука, за която упреква папараците, които я преследват на всички места. По-късно на конференция двамата с Мурило афишират, че чакат дете. Новината е доста добре призната от почитателите на световноизвестната двойка. Актрисата ражда единственото им дете Пиетро на 24 май 2005 година. Двойката се разделя през 2007 година след петгодишна връзка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР