В началото на връзката мъжете от тези зодии са очарователни,

...
В началото на връзката мъжете от тези зодии са очарователни,
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии са истински кошмар за жените

В началото на връзката мъжете от тези зодии са очарователни, само че по-късно демонстрират същинското си лице и се трансформират в призрачен сън за дамите. Ето кои са те.

Рак
Ракът е прекомерно прочувствен. Често мъжът от този знак просто не знае какво да прави с страстите си.
Типове мъже, в които в никакъв случай не би трябвало да се влюбваш
1. Женкар Това е видът мъж, който смъква всички дами без изключение. И който най-вероятно ще се опита да смъква и вашите приятелки. Сери...
Прочети повече
Ако същински се влюби във вас, обичта му ще е за цялостен живот. Но в случай че се колебае дали сте задоволително добра за него, по-добре се откажете.

Това прочувствено изтезание може да продължи доста дълго време и да ви изтощи изцяло.

Козирог

Козирозите се пробват да държат всичко под надзор и когато нещо се обърка, стартират да основават доста проблеми.
Мъжете от тези зодии НИКОГА не се връщат при някогашните си
Сред господата има и такива, които в никакъв случай няма да се върнат при някогашните си, каквото ще да става. Ако скоро сте се разделили с половинка...
Прочети повече
С мъжа Козирог е доста мъчно да постигнете консенсус, изключително в случай че не сте съгласни с неговата визия за връзката ви. Той няма да се промени и в случай че не можете да го приемете, по-добре се оттеглете.

Телец

Мъжът от този знак може безусловно да разбие нервите ви. Телците могат да бъдат много напористи и взискателни. И също като Козирозите, те не могат да одобряват другата позиция.

За тях е по-лесно да обидят, в сравнение с да създадат комплимент. А когато са в потрес, те не могат да овладеят гнева си.
Мъжете от тези зодии НЕ желаят брак за нищо на света
Представителите на мощния пол, които са родени в зодиакални знаци, представляващи стихията на Въздуха, изрично не са фенове на...
Прочети повече
Ето за какво, в случай че се съмнявате, че Телецът е подобаващ сътрудник за вас  е по-добре да го оставите да се сблъска със личното си отражение в огледалото, вместо да останете до него.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР