НЮ ЙОРК (AP) — Ново предложение на губернатора Кати Хочул

...
НЮ ЙОРК (AP) — Ново предложение на губернатора Кати Хочул
Коментари Харесай

Предложението на губернатора на Ню Йорк за забрана на носенето на маски в метрото предизвика дебат относно правото на анонимен протест

НЮ ЙОРК (AP) — Ново предложение на губернатора Кати Хочул за възбрана на маските в метрото на Ню Йорк провокира ответна реакция от групи за цивилен свободи и хора с увреждания бранители, съживявайки дълготраен спор по отношение на правото на неизвестен митинг, който се усложни единствено след пандемията.

Хочул, демократ, поддържа концепцията тази седмица след поредност от борби, включващи маскирани про- Палестински деятели, които губернаторът и други характеризират като антисемити. Тя сподели, че законодателството, което към момента не е направено, ще включва „ изключения от здравия разсъдък “ за тези, които покриват лицата си по медицински или религиозни аргументи.

Ако възбраната влезе в действие, Ню Йорк ще се присъединете към все по-голям брой щати, които са приели закони против общественото маскиране, с цел да натиснат деятелите, които крият лицата си по време на митинги.

Но новите ограничавания повдигат конституционни въпроси, съгласно Джей Стенли, политически шеф в Американски съюз з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР