В началото на правителственото заседание премиерът зарадва пенсионерите.Еднократна парична великденска

...
В началото на правителственото заседание премиерът зарадва пенсионерите.Еднократна парична великденска
Коментари Харесай

Голяма радост за пенсионерите! Ще получат парична великденска помощ

В началото на държавното съвещание министър председателят зарадва пенсионерите.

Еднократна парична великденска помощ ще получат пенсионерите, реши кабинетът. Колко ще бъде тя и до какъв брой души ще стигне, ще стане ясно след калкулации на финансовия и на обществения министър. До края на юни ще бъде удължена и мярката в поддръжката на бизнеса и за отбрана на работните места " 60 на 40 ". 

Пакет от обществени ограничения и законодателни промени одобри държавното управление на днешното си съвещание. Една от тях планува еднократна парична помощ за пенсионерите по отношение на великденските празници. Колко ще бъде тя и до какъв брой хора ще стигне, занапред ще пресмятат министъра на финансите и министъра на труда и обществената политика.

Искам да възложа на вицепремиера по еврофондовете и министър на финансите, дружно с министъра на труда и обществената политика, да изработят пакет " Великденска поддръжка " за най-нуждаещите се наши съграждани да посрещнат по-високите цени на храните поради войната в Украйна. Надявам се, че идната седмица ще предложите подобен съответен пакет, тъй като е значимо да подкрепим хората, когато имат потребност, да посрещнат великденските празници по естествен метод ", съобщи Кирил Петков, министър-председател на Република България.

Добра вест има и за бизнеса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР