В началото на октомври се навършват пет години, откакто най-великият

...
В началото на октомври се навършват пет години, откакто най-великият
Коментари Харесай

Подкрепа от цял свят за Шуми на важна за него годишнина

В началото на октомври се навършват пет години, откогато най-великият водач в историята на Формула 1 Михаел Шумахер разгласи отдръпването си от спорта. И към тази годишнина се изсипаха куп послания на поддръжка към именития немец с пожелания за цялостно възобновяване.

Синът на Шумахер: Целта ми е Формула 1

Само година след отказването си той претърпя ужасяващ случай на ски-ваканция във Франция и от този момент не е контактен. Семейството му тотално затвори достъпа до всякаква информация за него, искайки да резервира персоналния му живот от похищения.

Музеят на Шумахер ще отвори порти през 2018 година

И в навечерието на тази годишнина се появиха какви ли не недоказани и непотвърдени от никого вести за положението му. Румънски и съветски медии разгласиха информации, че той се е стопил с 30 кг и даже се е смалил с 15 см, изпадайки още веднъж в кома.

Екълстоун: Искам да запомня Шуми какъвто беше преди

Но фамилията на Шуми изрично отхвърля да даде информация за него, а от там оповестиха, че всяка вест за неговото здраве, която не излиза от най-близкия му фамилен кръг, е чиста проба неистина и разпространяващите я ще бъдат съдени. Така че по всичко проличава, че това са измислици.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР