В началото на новата учебна година Електроразпределение Север стартира платена

...
В началото на новата учебна година Електроразпределение Север стартира платена
Коментари Харесай

ЕРП Север насърчава младите хора към кариерно развитие в партньорство с професионалните училища

В началото на новата образователна година Електроразпределение Север започва платена стратегия „ Млад електромонтьор ", ориентирана към възпитаници от профилирани гимназии, които следва да се дипломират през 2020 година Програмата, която сдружението осъществя за втора година, е фокусирана върху старта на професионалната кариера още от междинното обучение.

В поддръжка на визията си за устойчива обществена и икономическа интензивност на младежите, с изключение на придобиването на на практика познания и умения под вещото управление на опитни експерти, компанията ще предложи и финансово заплащане за периода на програмата. Зрелостниците освен ще могат да отчетат присъединяване си като образователна процедура по изучаваната от тях компетентност, само че ще получат и опция за реализация в компанията. В резултат на миналогодишния стадий на самодейността в двете профилирани междинни учебни заведения във Варна - Професионална гимназия по електротехника и Варненска морска гимназия „ Св. Николай Чудотворец " - пет от осемте сполучливо минали курсисти получиха предложения за непрекъсната позиция в сдружението.

Програмата „ Млад електромонтьор " е с дълготрайност 40 образователни часа месечно, разпределени в авансово одобрени графици, съобразени с образователния развой в гимназиите. Заявки за присъединяване ще бъдат одобрявани през цялата образователна година от октомври 2019 до май 2020 година в това число. Дружеството ще почете желанието на всеки кандидатствал възпитаник в съответните районни структури на ЕРП Север във Варна, Русе, Разград, Горна Оряховица и Габрово.

С тази и други сходни начинания електроразпределителната компания ще продължи да търси интензивно млади и стимулирани хора, избрали специалността електромонтьор, и да укрепва съдействието си с профилирани гимназии по електротехника за гарантиране на последователност в подготовката на професионални фрагменти в енергийния бранш.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР