В началото на ноември десетият клуб на верига фитнеси Next

...
В началото на ноември десетият клуб на верига фитнеси Next
Коментари Харесай

Верига фитнеси Next Level идва с нов обект в квартал Княжево

В началото на ноември десетият клуб на верига фитнеси Next Level отвори порти в квартал Княжево - Ритейл парк “Княжево ”. Адресът на клуба е бул. Цар Борис III, №272.

За фитнес запалянковците, както и за професионалните спортисти, Next Level Княжево разполага с съвременна фитнес зона в промишлен жанр, основана да задоволи потребностите на всички. Бягане на пътеката, нанагорнище на стълби, въртене на педалите или пък работа с дискове и тежести за разнообразни мускулни групи? В клуба ще откриете необятна гама TechnoGym уреди за кардио и силови тренировки, които ще ви оказват помощ да подобрите физическата си форма.

 Next Level Next Level

Много от спортуващите са фенове на функционалните занимания, като за тях е обособена функционална зона с TRX въжета, кутии, пудовки, ластици и прочие В графика на клуба можете да откриете и, по време на които, благодарение на треньор, да подобрите цялостния тонус, мощ и устойчивост на тялото си.

Стречингът е наложителен след интензивна подготовка, не го подценявайте, а му се насладете в стречинг зоната на клуба.

 Next Level Next Level

Съвсем скоро всички почитатели на груповите занимания ще могат да се насладят и на групови тренировки в обособена за задачата зала. В портфолиото с тренировки влизат йога, пилатес, и други.

Фитнесът не е единствено място за пълноценни тренировки, само че и за релаксация и възобновяване на тялото и мозъка. Сауната е отличен метод да отстраните токсините от вашето тяло и да отпуснете мускулите след подготовка. Солариумът пък ви дава опцията да поддържате хубав тен през цялата година.

 Next Level Next Level

И двете можете да откриете в, като достъп до сауната имате със своя абонамент или MultiSport карта.

Не забравяме и по този начин значимите за всеки трениращ хранителни субстанции. Затова в протеиновия бар на Next Level Княжево ще откриете необятна гама от добавки, протеинови десерти и питиета, които ще ви оказват помощ да подобрите мускулния си напредък и да ускорите възобновяване след подготовка.

 Next Level Next Level

Едно от многото улеснения, които Next Level клубът в Княжево дава на своите клиенти, е безплатният паркинг на комерсиалния парк. Паркирате без спомагателни разноски и грижи и можете да съчетаете извършването на покупки за фамилията и дома с час, отдаден на вас и вашата добра форма.

Клубът се намира на третия етаж на комерсиалния център, като от кардио зоната се открива впечатляваща панорама към планината, на която можете да се насладите през всеки сезон. Това, в допълнение с модерното съоръжение и експертните лични треньори, които са разполагаем в клуба всеки ден, дава обещание добра опция да прекарате времето си във фитнеса прелестно и пълноценно, без терзания. Веригата работи с карти.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР