В началото на месец юни OUKITEL анонсира своя най-нов смартфон

...
В началото на месец юни OUKITEL анонсира своя най-нов смартфон
Коментари Харесай

Предварителните продажби на OUKITEL C16 Pro: 6,71-инчов дисплей, 3 GB RAM и 32 GB ROM при цена само $69,99

В началото на месец юни OUKITEL анонсира своя най-нов смарт телефон от начално равнище OUKITEL C16 Pro и го разгласи за най-изгодния телефон с капкообразен разрез в екрана и поддръжка на 4G мрежите . От 11 до 24 юни ще протекат световните предварителни продажби на C16 Pro при цена едвам $69,99, само че с параметри по-добри от всички 4G смарт телефони от начално равнище. Към сегашен ден смарт телефоните с цена за началната настройка $69,99 имат едвам 2 GB оперативна памет и 16 GB флаш-диск. Но C16 Pro предлага доста повече. Ако търсите на ниска цена смарт телефон с дребен и хубав капкообразен отвор за предната камера, новият C16 Pro е един превъзходен избор.

Предлагат се модели на OUKITEL C16 Pro с два цвята на корпуса: черен и виолетов. Смартфонът е оборудван с 5,71-инчов HD+ екран с резолюция 1520х720 пиксела и съответствие на страните 19:9. Освен страничните, горната и долната рамки са доста тесни и по този метод екранът заема 86% от площта на предния панел. Задният панел е затрупан с текстура, имитираща метал, която е устойчива на петна и мазни отпечатъци от пръсти.

Използваната система върху чипа в C16 Pro работи с тактова периодичност 2,0 GHz и продуктивността на чипа е с 20% по-висока от тази на предходния MT6739. Нещо повече, C16 Pro идва с 3 GB оперативна памет, 32 GB флаш-диск и слот за външни microSD карти памет с потенциал до 128 GB. При цена единствено $69,99 множеството RAM и ROM обезпечават доста по-плавна работа спрямо другите телефони с 2 GB RAM и 16 GB ROM.

Основната камера на C16 Pro е двойна с резолюция 8+2 МР. Резолюцията на предната камера е 5 МР. Поддържа се технология за отключване на смарт телефона посредством различаване на лицето.

Глобалните предварителни продажби на OUKITEL C16 Pro стартират на 11 юни при промоционална цена от $69,99. Компанията има намерение да задържи цената на C16 Pro най-ниска на пазара през идващите няколко месеца. Целта е смарт телефонът OUKITEL C16 Pro да стане най-продаваният мобилен телефон в идния парещ сезон, както и да бъде най-изгодния за закупуване смарт телефон с поддръжката на 4G мобилните мрежи и с капкообразен отвор в екрана. Телефонът към този момент може да бъде авансово поръчан в формалния магазин на OUKITEL.

Новият мобилен телефон OUKITEL C16 Pro можете да закупите отсам

Платено съобщение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР