В началото на годината Мадона обяви новите си творческите планове

...
В началото на годината Мадона обяви новите си творческите планове
Коментари Харесай

Кое кара Мадона да се завърне към ексцентричната си визия от 90-те

В началото на годината Мадона разгласи новите си креативните проекти - които включват огромно международно турне, мотив за което са четирите десетилетия, откогато певицата стъпва на сцената. И очевидно ползата към музикалното събитие е толкоз огромен, че в този момент звездата взема решение да добави още дати.
 Mадона и турнето The Celebration Tour, което бележи четири десетилетия творчество и наличие на сцената
Мадона се впуска в ново премеждие

Важният празник, който певицата ще означи

Турнето, озаглавено The Celebration Tour в началото включваше 35 дати. Началото е на 15 юли във Ванкувър, Канада, а финалното шоу на 1 декември в Амстердам.

На този стадий Мадона не разкрива по кое време и къде са новите места, на които тя ще показа най-големите си шлагери. Звездата единствено показа малко видео в своя Instagram, към което, с типичния си ексцентризъм, сбито написа: " Новите дати на турнето ще бъдат оповестени скоро...! "

Кралицата на попа интензивно се приготвя за престоящото събитие, написа Bang Premier. Според близки източници тя влага " всичко " в шоуто - и време, и доста сила. Фокусирана е върху това да го трансформира в огромен театър, който почитателите ще помнят дълго. И всеки един подробност е премислен до най-малка детайлност.

Говори се даже, че Мадона ще носи известния си конусовиден сутиен, с който в миналото постоянно се появяваше на своите концерти. Проектираният от Жан-Пол Готие провокативен тоалет певицата облече за първи път на турнето си Blonde Ambition World Tour през 1990 година И в този момент, толкоз години по-късно, 64-годишната изпълнителка е подготвена да " съживи " известната визия, дружно с други емблематични костюми от четиридесетгодишната си кариера.
 Антъни Чиконе, Мадона и новината гибелта на един от братята ѝ
Голямата загуба за Мадона

Новина, сложна за приемане

The Celebration Tou е бъде самобитна разходка из дългата и сполучлива кариера на Мадона. Явно това ще се случва освен със средствата на музиката, само че и посредством театралните декори, резултатите и даже и облеклото. И в това няма нищо необичайно, поради, че певицата е същински пионер освен в музикалната промишленост, само че и във връзка с модата.

Серията от концерти има свое публично видео, подигравка на кино лентата за турнето ѝ от 1991 година Truth or Dare.

От 20 януари билетите за турнето са пуснати в продажба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР