В началото на есенния сезон на всеки му се иска

...
В началото на есенния сезон на всеки му се иска
Коментари Харесай

7 полезни неща за дома

В началото на есенния сезон на всеки му се желае нещо ново освен в дрешника, само че и в дома.

Освен това в този момент е времето на пониженията, когато доста неща могат да ни изкушат. Затова е от голяма важност да се стараете да взимате единствено тези, от които в действителност имате потребност.

Вижте нашия лист с практични неща, които биха били нужни за вас през новия сезон и то на преференциални цени.

Цените са настоящи към деня на издание!

1. ​Сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци Star-Light SJB-240R

През есента, когато времето е прекомерно изменчиво, и заплахите от истинки и вируси е огромна. Затова би трябвало да се погрижим за имунната си система, а най-хубавият метод са прясно изцедените сокове от плодове и зеленчуци. Пригответе си бързо и елементарно чаша потребни витамини със сокоизстисквачката на Star-Light SJB-240R. До 12 октомври може да я вземете с 45% понижение.

Пазарувайте ТУК>>>>>

​2 . Ръчна еспресо машина Star-Light EMD-1515R

Кой е ароматът, с който свързвате всяка хубава заран – несъмнено, мирисът на кафе. Хубавото кафе е прелестно начало на всеки ден, изпълнен с доста задания и мощни страсти. С машината за кафе на Star-Light може сами да си извършите вкусно и мощно еспресо.

Сега може да я вземете единствено за 99 лева като извършите поръчка ТУК

3. Месомелачка StarLight MG-160BV

Лятото мина и е време да забравим за диетите и да дадем на тялото си качествена храна, с цел да го подготвим за студените дни. Домашно приготвената кухня е желана от всички. А за едно вкусно ядене, най-важни са качествените артикули. Може сами да приготвяте месото за ястията си с месомелачката, която също така има плъгини и за плодове и зеленчуци.

Ако я вземете в този момент, ще спестите 40 лева от постоянната ѝ цена. Вижте ТУК<<

4. Прахосмукачка без торба Samsung

Чистенето може да е бързо и прелестно занятие, в случай че имате верните средства подръка. С прахосмукачката на Samsung ще спестите време и ще имате опцията да прекарате есенните следобеди в книга с ръка или с чаша парещ шоколад, до момента в който гледате обичаната си комедия, вместо в часове почистване.

>>До 12 октомври може да я вземете единствено за 109, 99 лева.<<

5. Хлебопекарна Star-Light

Няма нищо по-хубаво от аромата на прясно изпечен самун вкъщи. Ако месенето не е измежду многото ви умения, може да се доверите на асистент в кухнята. С хлебопекарната Star-Light MPD-850W ще имате апетитен самун когато и да е на деня. Сега уредът е понижен и може да го вземете на цена под 100 лева Ще получите и бонус подарък.

Пазарувайте ТУК>>>

6. Телевизор LED Horizon

Тази есен може да гледате обичаните си филми на чисто нов тв приемник единствено за 219,99 лева Ще се върже отлично с интериора ви, нали?

Вижте по какъв начин да поръчате тв приемника на преференциална цена ТУК.

7. Ергономичен стол Kring Fit

Удобството е от първостепенно значение както вкъщи, по този начин и в офиса, където прекарвате по-голямата част от деня.

Ако въпреки всичко сте от хората, на които постоянно им се постанова да отмятат задачки у дома, погрижете се за комфорта си.

Сега може да вземете комфортен стол за бюро в черен цвят с 45% отстъпка, единствено за 64,99 лева

Пазарувайте ТУК>>>

*Vesti.bg може да получи комисионна от продажбата на тези артикули!

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР