В началото на декември певицата Лора Караджова навърши 36 години,

...
В началото на декември певицата Лора Караджова навърши 36 години,
Коментари Харесай

Лора Караджова се сгоди на рождения си ден! Диджея Марсел Рохас я зарадва с пръстен за 10 бона

В началото на декември певицата Лора Караджова навърши 36 години, а най-голямата изненада получила от приятеля си - диджея Марсел Рохас. Навръх празника той паднал на колене и зарадвал изпълнителката с годежен пръстен. Запознати издават, че бижуто е с елмаз и коства към 10 бона, научи HotArena.

Разбира се, Лора приела предлагането за брак на Марсел. Сватбата по всяка възможност ще се състои следващата година, само че влюбените към момента не са избрали съответна дата. Доскоро Караджова споделяше, че не държи да се види в бяла рокля, само че към този момент трансформирала мнението си по този въпрос и в този момент желае огромно празненство с доста посетители. Пред близки приятелки споделила, че в лицето на Рохас разкрила мъжа на фантазиите си и нямала желание да го изпуска.
С някогашния й сътрудник и татко на дъшеря й – Валентин Славов, певицата по този начин и не стигна до брак. С него тя живя на фамилни начала, само че последните години от взаимното им общуване по думите й били кошмарни.

„ Не е имало изневери, само че се карахме непрестанно за други неща и аз реших, че не е добре за детето да пораства в сходна враждебна среда. Колкото и тривиално да звучи, оказа се, че с Валентин имаме несходство в характерите и не можем да живеем под един покрив. Просто не се разбирахме ”, обяснявала е Лора за аргументите, довели до разлъката.

Отношенията й със Славов дълго били обтегнати, само че към този момент нормализирали общуването си в името на дъщеря им - 5 годишната Алиса. Момиченцето приемало добре и новия мъж в живота на майка си. Той доста се постарал да завоюва утвърждението на хлапето и в последна сметка съумял.
Запознати издават, че след раздялата с някогашния Лора се върнала към остарялата си пристрастеност – алкохолните запои. Тя от много време се слави като щура купонджийка, само че около майчинството за малко се откъснала от нездравословните привички и неприличните занимания. После обаче още веднъж го блъснала на живот и се втурнала в търсене на нов мъж. С Марсел се срещнали около общ професионален ангажимент, незабавно се харесали и след това разкрили, че са сродни души и имат доста общи ползи. „ Пожелах си да срещна същинската обич и най-накрая я открих! ”, показа наскоро русокоската, която в предишното претърпя много разочарования в персонален проект.

В музикалните среди се приказва, че бащата на Лора - Данчо Караджов, не приемал Валентин за шурей и бил доста удовлетворен от развоя на събитията. Музикантът се разбирал чудесно с другия някогашен на Лора – изрусеният тв водещ Део, само че за Славов не желал и да чува. Именно Данчо посъветвал дъщеря си да разкара Вальо и заречен да оказва помощ в грижите за Алиса, когато се постанова.
Семейството на Лора напълно одобрявало новия й мъж. Тя не стопира да го хвали, че е доста деликатен, сантиментален и безрезервен. Певицата даже е подготвена да роди още едно дете от него и споделя, че в случай че се случи да забременее, сигурно ще задържи бебето, написа Уикенд.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР