В началото на април, когато излизането навън се считаше за

...
В началото на април, когато излизането навън се считаше за
Коментари Харесай

Алекс Петканова с още кадри от фотосесията по бельо - slava.bg

В началото на април, когато излизането на открито се считаше за същински разкош и най-голямото многообразие за хората, прекарващи дните си най-вече вкъщи, бе да отскочат до магазина, екипирани с маски през целия път до там, Алекс Богданска-Петканова реши да избяга от еднообразието като трансформира дома си в фешън подиум.
Снимките, които тогава качи в формалната си Инстаграм страница, умерено можеха да се мерят с рекламните акции на огромните марки за долни дрехи като "Victoria`s Secrets ", да вземем за пример. И това е по този начин, тъй като на фрагментите, провокирали екстаз у феновете ѝ, половинката на Лудия кореспондент, както е прочут у нас Даниел, наподобява съвсем като един от фамозните Ангели на известната по целия свят марка.

Фотографиите са дело на колегата ѝ, а хубавицата театралничи пред обектива по съблазнително бяло долни дрехи с голям брой черни претекстове и ленти, разкриващо страхотната ѝ фигура и разпалващо въображението на господата, предава Dir.bg.

Само преди часове някогашната тв водеща разгласява изложба от още непоказвани изображения от същата серия, които провокираха не по-малко интерес от предшествениците си измежду почитателите ѝ в обществената мрежа. Към момента обявата ѝ е събрала съвсем 30 хиляди лайкове, а броя само пораства, освен това с всяка минала минута.
"Предварително се оправдавам, че качвам фотоси от тази поредност, само че в действителност ми е една от обичаните фотосесии ", гласят думите ѝ.
Евгения Джаферович не остана безразлична към фрагментите и написа на Алекс, че няма защо да се извинява.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР