В момента в процес на изпълнение са строително-монтажни работи за

...
В момента в процес на изпълнение са строително-монтажни работи за
Коментари Харесай

Фандъкова провери как върви санирането в район Искър

В момента в развой на осъществяване са строително-монтажни работи за ограничения за енергийна успеваемост на осем многофамилни жилищни здания в регион "Искър ".

Това оповестиха от пресцентъра на Столична Община. Дейностите се правят по Националната стратегия за Енергийна eфективност на многофамилни жилищни здания.

На 19 юли, кметът на София Йорданка Фандъкова дружно с кмета на региона Ивайло Цеков ревизираха работата на блок 84, който сега се санира и разговаряха с ръководителя на етажната благосъстоятелност. В регион "Искър " са завършени строително-ремонтните действия на два жилищни блока. Към момента има общо подписани контракти за финансиране с "Българска банка за развиване " на 14 многофамилни жилищни здания. Други две здания са в процедура за избор на реализатор. Две здания имат контракти за финансиране с "Българска банка за развиването " АД подписани през 2016г.

На 19 юли във връзка навършването на 102 години от рождението на капитан Димитър Списаревски, кметът Йорданка Фандъкова сервира цветя на паметника на летеца-изтребител в кв. "Дружба ". В региона има и бул. на името на летеца. Венци и цветя сервираха също кметът на регион "Искър " Ивайло Цеков, ръководителят на непрекъснатата комисия по околна среда Лорита Радева и жители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР