В момента Украйна преминава през критична фаза на войната. На

...
В момента Украйна преминава през критична фаза на войната. На
Коментари Харесай

Украинският министър на отбраната: Нямаме достатъчно тежки оръжия, за да отблъснем врага


В момента Украйна минава през сериозна фаза на войната. На Въоръжените сили на Украйна и липсват тежки оръжия, с цел да прогонят съветските окупатори. Това съобщи украинският министър на отбраната Олексий Резников. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5722
В момента Украйна минава през сериозна фаза на войната. Имаме доста кървави борби на изток. Нямаме задоволително тежки оръжия, с цел да отблъснем врага. Не стопираме нито за минута. Въпреки това всеки ден на съпротивата се засилв. Това ни дава убеденост, че Украйна ще оцелее и ще победи, написа Резников.

Битката за Донбас и други територии продължава, а пред Украйна е деокупацията на всички нейни земи в сходство с интернационално приетите граници. Предстоят и сложните стадии на освобождението на украинските пленници и връщането на украинци, принудително отведени в Русия, означи украинският министър на защитата. 

Резников акцентира, че е провел диалог с американския министър на защитата Лойд Остин.

Очакваме още положителни вести в близко бъдеще с помощта на изключителното водачество на Съединените щати в поддръжката на украинската битка против съветската инвазия, добави Резников. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР