В момента сме в най-благоприятната ситуация - не управляваме, не

...
В момента сме в най-благоприятната ситуация - не управляваме, не
Коментари Харесай

Марешки: В най-благоприятната ситуация сме в момента

" В момента сме в най-благоприятната обстановка - не управляваме, не носим негативи, можем да подлагаме на критика. Нямам интерес да влизам в нещо, което може да ми донесе негативи ". разгласи пред Нова телевизия водачът на " Воля " Веселин Марешки.
" Казах им: " Дайте ни пристанище Варна ". Ако то за 1 години покаже 20% по-добър резултат, това ще покаже, че предходните 20 години тези 20% някой ги е прибирал ”, описа Марешки.
" Ще водим диалози с другите, които се афишират за съпротива ", съобщи Марешки във връзка възможен избор на съмнение.
С гласуването си Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са легитимирали националистите. " Имало е пазарлъци. Ние предлагаме съществени хора и някой ги санкционира единствено тъй като са препоръчани от нас ", сподели във връзка избора на Висш съдебен съвет предприемачът.
Според него има опити за смачкването му, само че те няма да минат. " Човекът в „ Дунарит ", който се пробват да го смачкват, е тотално подвластен от страната – вземат му поръчките и лиценза и той е тотално смачкан. А аз нямам държавни поръчки – мен не могат да ме смачкат, не могат да ми разбият бизнеса ”, съобщи Марешки.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР