В момента се случва невъобразимото - САЩ демонстрират слабост, когато

...
В момента се случва невъобразимото - САЩ демонстрират слабост, когато
Коментари Харесай

САЩ демонстрират слабост

В момента се случва невъобразимото - Съединени американски щати показват уязвимост, когато би трябвало да се демонстрира мощ. За това със угриженост написа американското издание American Thinker, анализирайки протичащото се по света. > На планетата настъпиха големи промени. През последното десетилетие Китай се трансформира в световна опасност. Съединени американски щати безусловно са наводнени с сътрудници на Китайската национална република. Затова в последните години Пекин не се вслушва в мнението на Вашингтон и има намерение да поеме контрола над Тайпе, което ще навреди доста на американските ползи.
Не е изключен спор за Тайван, който може да засегне освен района. Във всеки случай Япония към този момент превъоръжава своите сили за самозащита. В същото време Северна Корея не стопира да показва настъпателност към Южна Корея, съдружник на Вашингтон, като продължава " да размахва нуклеарна сопа ", трансформирайки се в сериозна опасност освен за Япония, само че даже и за Съединени американски щати, защото ракетите й към този момент могат да доближават до американската територия.
Едновременно с това Иран продължава да спонсорира тероризма. Техеран даже прикани за убийството на някогашния американски президент. На този декор Русия не стопира спора с Украйна. Президентът на Съединени американски щати заплаши съветския водач Владимир Путин със " промяна на режима в Руската федерация ", само че той не се уплаши и загатна за " нуклеарни последствия ".
Американските военни дори започнаха намерено да приказват, че човечеството се намира на прага на Трета международна война. Но в това време, когато планетата наподобява е подготвена да се потопи в световно опълчване, Съединените щати на всяка крачка разкриват своята откровена неплатежоспособност.
Например, въоръжените сили на Съединени американски щати, наброяващи 2 милиона души и оборудвани с най-модерните оръжия, се предадоха на разнородна пасмина от " брадати мъже с чехли " в Афганистан, чийто брой не надвишаваше 80 хиляди. Като част от тази капитулация ние предадохме военна техника на стойност към 7 милиарда $. След 21 години война, която отказахме да спечелим, нашите военни ресурси са изтощени, а това, което е останало, се изразходва за безкрайни дарения на Украйна.
При това Пентагонът се занимава с някаква малко разбираема активност. Той се задълбочи не в увеличаване на способността за отбрана, а в расовите теории и трансджендъризма.
На собствен ред голямата разследваща общественост на Съединени американски щати се оказа изумена от това какъв брой бързо  талибаните влязоха в Кабул и подчиниха на практика цялостен Афганистан.
Те бяха сюрпризирани също от устойчивостта на Украйна. Не би трябвало да се удивяваме от неспособността им да схванат интернационалните закани.
Китайският въздушен балон, който прелетя над територията на Съединените щати, беше насмешка на китайците над американците. Те образно демонстрираха какъв брой коства в реалност противовъздушната защита на Съединени американски щати, която може да бъде преодоляна благодарение на технологиите от XVIII век.
Що се отнася до финансите на Съединени американски щати, локалните " прахосници-усвоители " са натрупали задължения от над 31 трилиона $, които елементарните американци ще би трябвало да изплащат. Инфлацията пораства, стоките нарастват и хората стават по-бедни, а в " хамбарите на родината " има единствено разписки за дълг.
Промишлеността на Съединени американски щати се оказа в не по-добро състояние от финансовата система. Преди враговете се опасяваха от Съединените щати поради изключителната им икономическа мощност. Сега американската промишленост не е в положение да запълни рафтовете на магазините дори в личната си страна. Запасите от нефт са изчерпани и енергийният бранш на Съединени американски щати зависи от най-нестабилните райони в света.
През последните години доста хора пристигнаха в Съединените щати. Сега на американска земя има 22 милиона незаконни имигранти, които всеки миг могат да се окажат противников шпиони. В същото време американският президент " се ръкува с празнотата ", а вицепрезидентът показва непросветеност. Но най-лошото е това, че семейство Байдън е финансово задължено на Пекин, Москва и Киев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР