В момента се намираме в един планетен ритъм, който непрекъснато

...
В момента се намираме в един планетен ритъм, който непрекъснато
Коментари Харесай

Астролог: В момента се наблюдават интересни явления в небето

В момента се намираме в един планетен темп, който непрестанно ни дава значими събития, които не са спирали от две години. В момента е съвпадът на Меркурий и Юпитер и на Венера и Уран. Това сподели астрологът, богослов, издател и режисьор Галина Герасимова в предаването " Денят на фокус “ по Радио " Фокус “. 

Днес се следи друго доста забавно събитие – в една линия се подреждат пет планети от Слънчевата система. " Меркурий и Юпитер се виждат с просто око на югозапад малко след залеза на слънцето. Малко по-късно се появява Венера, която е доста забележима. Зад нея се намира Уран, който няма по какъв начин да забележим с просто око – би трябвало ни телескоп, след което се подреждат Луната и Марс. В момента Луната е в съвпад с Марс “, изясни тя. 

Светлинното замърсяване в огромните градове обаче пречи да се следи този церемониал на планетите, добави Герасимова.  

Дали подредбата на планетите въздейства на хората зависи от тяхната настройка, сподели тя. " Моята позиция към астрологията е напълно инспирирана от учителя Петър Дънов, който споделя, че човек и Космос е едно. Когато разглеждаш това небе като част от теб, нещата към този момент стават напълно разнообразни. Всяка една планета е обвързвана с някакво естество вътре в нас. Не единствено астрологията, а и митологията, приказките, разказите, всичко, което ние сме изнесли вън от нас, има генезис вътре в нас, в нашето схващане, несъзнание, свръхсъзнание. Ние сме един голям океан, който съдържа цялата тази приказна небесна история в себе си. За мен астрологичният интерес към небето е обвързван с неговото отражение вътре в душата на индивида и с неговото схващане “, съобщи Герасимова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР