В момента предсрочните избори не са най-доброто нещо за БългарияВъв

...
В момента предсрочните избори не са най-доброто нещо за БългарияВъв
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Рашков направи услуга на ГЕРБ с ареста на Бойко Борисов

В момента предварителните избори не са най-хубавото нещо за България

Във връзка със задържането на водача на ГЕРББойко Борисов, Костадин Ангелов съобщи в ефира на, че вътрешният министър Бойко Рашков е направил услуга на партията.

Той потвърди, че е погрешна една от най-големите неистини, популяризирани против Борисов - тази със фотосите, които бяха публикувани. Това, което се случи потвърждава, че Борисов у дома няма нищо, че тези пачки и клипчета се оказаха неистина. Премиерът Кирил Петков и Бойко Рашков намесиха Европейската прокуратура, казвайки, че арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова са резултат на взаимни инспекции. Оказа се, че Европейската прокуратура няма нищо общо с тези противозаконни арестувания, добави той.

Костадин Ангелов разяснява още, че обвиняванията на предприемача Васил Божков не тормозят ГЕРБ. Да се тормозим от човек, който има 19 присъди и чийто прякор знаем какъв е- това е негова естествена отбрана, сподели още Ангелов.

По отношение на политическото ръководство в страната, Константинов съобщи, че от партията ще подхващат стъпки към събаряне на държавното управление. Не ни тормози това, че нямаме болшинство, постоянно сме следвали ползите на българските жители. Сега надвиват гласовете, че държавното управление става рисково за България. Липсата на решения и съответни дейности в тези невиждани рецесии в страната са рискови за нашата страна. Една от вероятните парламентарни процедури е внасяне на избор на съмнение.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР