В момента има масово бягство от отговорност. Това заяви пред

...
В момента има масово бягство от отговорност. Това заяви пред
Коментари Харесай

ПП готови да реабилитират ГЕРБ, ако скъсат пъпната връв с Иван Гешев

В момента има всеобщо бягство от отговорност. Това съобщи пред Нова телевизия Андрей Гюров от  " Продължаваме промяната "  за консултациите при президента за сформиране на кабинет.

Той вижда в партиите опит да се измъкнат към предварителни избори и да си обезпечат служебна победа с хартиената бюлетина.

Няма да подкрепим държавно управление с мандата на ГЕРБ и Движение за права и свободи, безапелационен бе националният представител. Разговорът за втория мандат не е реплика, отсече Гюров. Политическа партия ще води транспарантни диалози с партиите. Няма да беседват за договорености, а за политики.

Готови ли са ГЕРБ да скъсат пъпната шнур с Иван Гешев, този отговор от хората на Бойко Борисов чакат от Политическа партия. От  " Продължаваме промяната " желаят диалог с Борисов не с цел да го унижават, а да обсъдят политики. Ако ГЕРБ скъсат пъпната шнур с Гешев, това съгласно Гюров ще е път към бъдеща реабилитация за партията на Борисов. Към момента няма вид за съдействие с ГЕРБ, по думите му.

Няма късмет депутати от групата на Политическа партия да се отделят, сподели още Андрей Гюров.

Нямаме червени линии с гласоподавателите на останалите партии, акцентира той. Политическа партия са подготвени да ръководят с държавно управление на малцинството. Ще подходим извънредно отговорно към втория мандат, изясни националният представител. Не сме съгласни на безпринципни сделки, отсече Гюров. От партията желаят кабинетът да внесе базов бюджет в Народното събрание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР