В ментор на Моника Валериева се превърна силиконовото Барби Николета

...
В ментор на Моника Валериева се превърна силиконовото Барби Николета
Коментари Харесай

Край на враждата! НиЛо стана ментор на Моника Валериева

В наставник на Моника Валериева се трансформира силиконовото Барби Николета Лозанова. Двете освен се заспиват с нагарчащи от наслада пояснения в обич, само че към този момент се пласират една друга, видя HotArena.

Малко преди Коледа Николета се пусна с изкуствените мигли на Моника, която драпа да напредне в козметичния отрасъл . Малко преди този момент Валериева последва и различен образец взаимстван от Николета – сколаса да стане рекламно лице на български парфюм. Нещо, което НиЛо стори още преди година.

Вече е ясно, че от трагичните и грозни Интернет кавги на двете хубавици не е останал и спомен. През 2015 година двете не можеха да се гледат, откакто Божинов хвърли око на Моника и кръшна на до неотдавна законната си половинка Николета. Това възпламени пристрастеностите на Лозанова, която в коалиция с други известни хубавици лъсна в обществен чат. В Интернет диалога всички те плюеха по Моника оценявайки я на 50-100 лв.. В отговор Моника заплаши да падне на „ ниското равнище “ на Николета и да разгласява лист с креватните й сътрудници и някакъв ценоразпис, към който да пришие името на футболната брачна половинка.

Е, това към този момент са мемоари. Всичко е забравено, даже Божигол, който не е фактор даже за изоставената си някогашна – чалгаджийката Алисия. Докато футболистът се теши в обятията на новата си сръбска възлюбена Биляна Дол, Моника и НиЛо са по-близки от всеки път. Поглед в профилите им демонстрира, че двете не са единствено приятелки, а се стартират и копират една друга като в учебно заведение за гейши в жанр Кобилкина. Надпреварата сред основните котета на Божинов тече с цялостна мощ, написа „ България през днешния ден “. Двете се състезават, коя първа ще остане дибидюс по време на следващата си екзотична отмора, а по-късно, коя ще пусне повече сърца под фотографията на другата.

Явно Николета е повлияна от китайската мъдрост „ Дръж приятелите си по-близо, а враговете си още по-близо “. НиЛо прави тъкмо това, като е не запомнила заканите на Моника и я трансформира в свое сходство.

Мони се съблича дибидюс в Дубай и се къпе във вана на балконче, а НиЛо пъчи цици в тзуарски хотел в Кипър. Едната язди камила в Сахара, другата се къпе под слонски хобот в Бали. Няма подозрение, че двете дружно са по-голи и по –силни от всеки път . Делят ги единствено 300 хиляди почитатели в интерес на Николета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР