В мемоарите на Бритни Спиърс, носещи заглавието The Woman in

...
В мемоарите на Бритни Спиърс, носещи заглавието The Woman in
Коментари Харесай

Бритни Спиърс отново захвърли всички дрехи

В записките на Бритни Спиърс, носещи заглавието The Woman in Me, певицата ни разкри много забавни детайлности от живота си. Като да вземем за пример, че е направила аборт, до момента в който е била по отношение на Джъстин Тимбърлейк. В книгата изпълнителката даде отговор и на един въпрос, който от няколко години изтезава почитателите ѝ.
 Бритни Спиърс с поредна гола провокация
Упс, Бритни отново е чисто гола

Някои неща не се трансформират

А точно за какво толкоз постоянно разгласява свои голи фотоси в обществените мрежи. Оказа се, че по този метод се усеща свободна да показва себе си и сексуалността си.

И като стана дума за голи фотоси и изложение на половост, Бритни Спиърс е подготвена с нова доза провокация с следващите фрагменти без облекла. Певицата още веднъж заряза банския си костюм в една от последните изявления в Instagram. " Това съм единствено аз ", написа под фотографията 41-годишната носителка на Грами, на която след ден ѝ следва да стане на 42. 

На въпросния кадър я виждаме да носи обеци на плажа и нищо друго. Спиърс демонстрира голото си дупе, до момента в който се усмихва през рамо и покрива гърдите си с две ръце.
 Джейми Лин Спиърс споделя за загубата на сестра си Бритни Спиърс на премиите Грами през 2000 година
Kaк Кристина Агилера съумя да разбие сърцето на Бритни Спиърс

Един " объркващ " спомен от предишното

Сянката на неидентифицирания фотограф се вижда в пясъка зад нея. По всичко проличава, че фрагментът не е нов, тъй като Спиърс показа съвсем еднакъв през октомври.

Принцесата на попа, която е деактивирала мненията за всички свои изявления, за последно театралничи без облекла във видео, качено във вторник, 28 ноември. Тя пожела неведнъж " положително утро " на почитателите си в странния клип, сниман в леглото й, където още веднъж е гола и с ръце крие гърдите си. Тъй като явно Бритни е на гола вълна, чудим се какво ли ни е подготвила за рождения си ден на 2 декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР