В Лос Анджелис 37-годишният Исауро Агире в продължение на няколко

...
В Лос Анджелис 37-годишният Исауро Агире в продължение на няколко
Коментари Харесай

Баща погуби живота на доведения си син, опитвайки се да изгони гея от него

В Лос Анджелис 37-годишният Исауро Агире в продължение на няколко месеца грубо пребивал и се гаврил с деветгодишния си доведен наследник.Той да вземем за пример гасял цигари върху кожата му, както и го карал да яде своите екскременти. Майката от своя страна знаела какво се случва и не проявявала никаква благосклонност, написа "Дейли Мейл ".
Исауро Агире живеел дружно със своята партньорка Пиарл Фернандез и нейния наследник Габриел в апартамент в Палмдейл в Лос Анджелис и към момента следователите обясняват по какъв начин по този начин обществените служби не са забелязали, че в това семейство се случва нещо необичайно. Последните осем месеца дребният Габриел от самото начало бил в синини и рани, тъй като татко му грубо издевателствал над него. Причината била, че мъжът считал, че детето ще се трансформира в гей, когато порасне. Злодеят дори карал детето да се облича в женски облекла, да повръща и да изяжда повръщаното още веднъж. Веднъж момчето не издържало и просто изпаднало в безсъзнание.
Докато родителите му изверги се чудели какво да вършат, сърцето на Габриел спряло да бие. Лекарите съобщили в полицията за това, което са видели и незабавно било заведено дело. Арестуваният втори татко и юристът му настояват, че убийството е било непредумишлено. При това извергът твърди, че не е желал да убива момчето, а единствено да го възпитава и "да изгони гея от него ". Агире твърдял, че доведеният му наследник бил с нетрадиционна ориентировка, само че съгласно прокурора по делото това не е било правилно. Той счита, че Агире самичък е преобличал умрялото дете в женски облекла. Очаква се в най-скоро време съдът да се произнесе каква ще бъде присъдата за нарушителя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР