В летните месеци Дичо обича да прекарва много време в

...
В летните месеци Дичо обича да прекарва много време в
Коментари Харесай

Дичо пострада лошо на морето

В летните месеци Дичо обича да прекарва доста време наоколо до морето - без значение дали ще съчетава с работни задължения или ще се отдаде единствено на релакс със фамилията си. Тази година обаче, го сполетя много неприятен шанс.

В края на предишния месец на артиста му се наложи да отсрочи планувано присъединяване и да постъпи в болница поради проблеми и доста мощна болежка от инфектиран нерв, за които самият реализатор осведоми от обществените мрежи.

Дичо, който стана татко за повторно в разгара на пандемията - през лятото на 2020-та, гледа метафизичен на сходен вид моменти, тъй като както тогава регистрира, че поради вируса ще си е повече време у дома и ще може да прекара време с обичаните си хора, по този начин и в този момент е направил къса, въпреки и насилствена, отмора от летните си задължения.

Иначе Дичо към този момент е добре здравословно и още веднъж е предан с цялостна пара на участията си от град на град. Не му остава доста време за фамилията - жена му Карина и двете дъщерички Ариел и Тина, само че пък евентуално по-късно ще се компенсира уместно.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР