В квартал „Кремиковци“ в Гърмен, откъдето е убитото 17-годишно момиче,

...
В квартал „Кремиковци“ в Гърмен, откъдето е убитото 17-годишно момиче,
Коментари Харесай

Майката на убитата 17-г. Виктория разкри подробности за трагедията

В квартал „ Кремиковци “ в Гърмен, откъдето е убитото 17-годишно момиче, няма напрежение. В дома на почернената майка на 17-годишната Виктория са се събрали доста хора. Разказват, че я видели за последно в събота, когато се върнала от магазина.

„ Имаше тука една остаряла жена умряла и сподели ми по този начин: „ Мамо, аз ще ходя до долу да виждам “ и както излезе щерка ми, повече не се върна “, споделя пред bTV Зоя Огнянова, майка на починалата Виктория.

Според проверяваната версия момичето се качило в колата на някогашния си другар, само че в един миг пробвала да скочи и по този начин е ударена от различен автомобил с четирима младежи в него.

„ Тя е бягала там, по полето, имало е някаква такава обстановка, при което е върната в колата отново, вътре дали е бита, или не, това никой не може да каже, това могат да кажат проверяващите органи “, разяснява заместник-кметът на Гърмен Владимир Донков.

Шофьорът, блъснал Виктория, седнал зад кормилото след приложимост на опиати. Под въздействието им били и останалите в автомобила.

„ Тия хора, дето са го създали, би трябвало да се санкционират, тя желае правдивост, желае да се санкционират. 20 години затвор за тоя, дето го направи “, споделя близка на починалата Виктория.

Какво ще се случи със арестуваните, ще стане ясно откакто излязат резултатите от детектора на лъжата.

Междувременно две обвинявания бяха повдигнати от прокуратурата на водача на автомобила, прегазил 17-годишното момиче от Гърмен. Едното за причиняване на гибел при пътнотранспортно произшествие, а другото за шофиране след приложимост на опиати. Той е арестуван за 72 часа.

Това не е първото нарушение на водача, който и различен път е хващан зад кормилото дрогиран. Водачът не е направлявал непрестанно ръководеното от него моторно транспортно средство и не понижил скоростта, с цел да спре при зародила заплаха, написа в известието на прокуратурата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР