В Кремъл започнаха преговорите между руския президент Владимир Путин и

...
В Кремъл започнаха преговорите между руския президент Владимир Путин и
Коментари Харесай

Меркел обсъжда с Путин кризата в Близкия изток

В Кремъл започнаха договарянията сред съветския президент Владимир Путин и немската канцлерка Ангела Меркел, която дойде на посещаване в Москва в събота, съобщи Българска телеграфна агенция.

Путин благодари на Меркел за визитата, която съгласно него дава опция да бъдат разисквани най-острите въпроси. В началото двамата размениха няколко изречения на немски.

„ Ние с вас сме в непрекъснат контакт, занимаваме се и с вътрешни проблеми - стопански и политически, и с интернационалните. Искам да ви благодаря, че приехте нашата покана и пристигнахте за разискване на всички тези въпроси. Сред тях има и най-остри, върху които ние, както разбирам, ще съсредоточим главното си внимание ", означи Путин.

Меркел от своя страна благодари на домакина си за поканата. " Имаме цялостен лист от разнообразни тематики, за които бих желала да поговоря с вас. Това са и двустранни тематики, и тематики от интернационалния дневен ред, които съставляват интерес за нашите две страни ", сподели Меркел, като уточни две от тях - ситуацията в Либия и Сирия.

„ Винаги съм считала, че е по-добре да приказваме един с различен, в сравнение с един за различен ", добави тя. Меркел е съпроводена от немския външен министър Хайко Маас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР