В края на работата на този парламент ето партиите оценяват

...
В края на работата на този парламент ето партиите оценяват
Коментари Харесай

Как партиите оценяват свършеното и с какви нагласи тръгват към предсрочни избори?

В края на работата на този парламент ето партиите правят оценка свършеното и с какви настройки потеглят към предварителни избори:

“Продължаваме промяната” оцениха високо свършената работа.

" Ние даваме добра оценка на обединението, която се оказа тройна с един подправен състезател. В изискванията на рецесии се справихме добре с това да сложим смяната на страната за разлика от модела Борисов ", сподели Андрей Гюров - ръководител на ПГ на “Продължаваме промяната”:

От " Демократична България " споделят, че са създали всичко допустимо да предотвратят тези предварителни избори.

" Но не успяхме, тъй като Бойко Борисов и Ахмед Доган, с мощната поддръжка на Слави Трифонов пратиха страната на избори - подмолно отвън Народното събрание натискат едни бутони. Бях осведомен от мой непосредствен с положителни позиции в бизнеса и енергетиката. Той още март месец пристигна и ми сподели " държавното управление си отива, тъй като Има Такъв Народ и Борисов са се разбрали за бъдеще ", сподели Атанас Атанасов от Демократична България в " Денят стартира " на Българска национална телевизия.



В последните дни българското общество разбра, че “Има подобен народ” е била права за всичко, споделя Станислав Балабанов.

" Оказахме се излъгани от лъскавата опаковка на хора, посочили дипломите си от непознати университети. След себе си оставиха само и единствено неистини и всичко приключи по логически метод. В последните дни българското общество разбра, че Има Такъв Народ е била на вярната позиция и е била права за всичко, което е казвала ", сподели Станислав Балабанов - народен представител от ПГ на Има Такъв Народ.



ГЕРБ-СДС гледат към идните избори.

" Винаги сме били почтени и прям с нашите гласоподаватели за толкоз доста години неслучайно ГЕРБ е управлявала няколко пъти страната. Хората имат вяра на това, което им споделяме. Не се колебая, че и на тези избори ще бъде по този начин ", сподели Теменужка Петкова - народен представител от ПГ на ГЕРБ-СДС.



Движение за права и свободи потеглят на избори с вяра да се сформира ценностно болшинство в ръководството.

" Целта не беше да сформират кабинет, а това беше най-слабият управнически кабинет, който сме следили. Това го заявяваме заради несъстоятелността на политическите партии - те излъгаха българския народ ", сподели Джейхан Ибрямов - народен представител от ПГ на Движение за права и свободи.



От " Възраждане " считат, че на идващите избори България се явява на референдум.

" Трябва да решим дали този път, който сме сега, евроатлантически, би трябвало да продължава със наказания, които унищожават нашата стопанска система ", сподели Цончо Ганев - народен представител от ПГ на " Възраждане ".



Колко още ще работи Народното събрание - взема решение президентът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР