В края на пролетта и началото на лятото падат най-обилните

...
В края на пролетта и началото на лятото падат най-обилните
Коментари Харесай

Ако засадите тези 3 растения в градината си, няма да ви доближи КЪРЛЕЖ

В края на пролетта и началото на лятото падат най-обилните превалявания. Те са причина за избуяване на тревните площи и основаване на оптимално положителни условия за живот на кърлежите. За страдание това е времето, в което най-вече би трябвало да се пазим и да внимаваме, с цел да не се трансформираме в жертва на дребните вредители, които могат да се окажат и животозастрашаващи.
Кърлежът е притежател на не малко заболявания, които съумява да съобщи на човек, посредством захапване. Много е значимо през този интервал от годината непрекъснато да преглеждаме тялото си. Най-много внимание отделяйте на меките елементи и прегъвките.
Ако имате дребни деца или домашни любимци, би трябвало да сте непрекъснато нащрек. Имайте поради, че те играят в тревата, където се спотайват стотици дребни и черни вредители, които в множеството случаи остават незабележими.
Как да се предпазим от кърлежите?
Ако желаете дворното ви пространство да е оптимално безвредно за домашните любимци и децата, побързайте да засадите тези три растения, за които сме сигурни, че ще съумеят да ви предпазят от нашествията на кърлежите.
Ето ги и тях:
 Ако ядете този зарзават, КЪРЛЕЖИТЕ няма да ви приближат Ако ядете този зарзават, КЪРЛЕЖИТЕ няма да ви приближат
За страдание през лятото доста би трябвало да се пазим от рисковите кърлежи, които имат навика да се забиват в тялото, без даже да ги усетим....
Розмарин
Тази необикновено ароматна фалшификация е един от най-сериозните репеленти против вредителите, включително кърлежи, бълхи, комари и доста други. Етеричните масла на билката са толкоз мощни, че съумяват трайно да прогонят насекомите от градината.

Пелин
Пелинът е едно от най-красивите растения, чиито листа са наситено зелени и по този начин съумяват да красят градината, че сигурно няма да сгрешите, в случай че го посадите към цветята си. Той обаче има миризма, която работи отблъскващо за комарите. Този мирис се разпръсква най-много от листата на пелина и те не разрешават на насекомите да ви нападат.
 Бум на ухапани от кърлежи в София Бум на ухапани от кърлежи в София
Бум на ухапани от кърлежи се записва в София. Десетки чакат пред Центъра по заразни и паразитни заболявания, Всички се изследват след ух...
Чесън
Това е един от обичаните зеленчуци на доста нации по света. С тази фалшификация всяко едно ядене се трансформира във феноменално вкусно. Да не приказваме, че с помощта на няколко скилидки чесън, можем да се предпазим от вирусни и грипни настинки.

Чесънът е третото растение, чиито мирис не понася на кърлежите. Веднага, щом го усетят, те бързат да изоставен площта.
Ако желаете да предпазите както себе си, по този начин и цялото си семейство от смъртоносния пакостник, засадете тези 3 растения и дишайте умерено, тъй като кърлежите ще са надалеч от вас!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР