В края на миналата седмица 20-годишният Кевин Буи се призна

...
В края на миналата седмица 20-годишният Кевин Буи се призна
Коментари Харесай

Отмъстил си за кражбата на iPhone, само че подпалил грешния дом и убил 5 души

В края на предходната седмица 20-годишният Кевин Буи се призна за отговорен за убийството на петчленно семейство поради откраднат Apple iPhone. Това, което укрепва ужаса, е, че младият мъж е объркал къщите и е запалил неверната врата, макар че закононарушението така и така е извънредно тежко.

През 2020 година гражданин на Колорадо, Съединени американски щати, запалил къща в Денвър, мислейки, че отмъщава за кражбата на iPhone. Той се признава за отговорен по две обвинявания в ликвидиране от втора степен, оповестяват от Окръжната прокуратура в Денвър. Буи, който е бил на 16 години по време на пожара, на 5-ти август 2020 година, е бил измамен под отговорност като пълновръстен.

В писмената декларация за ареста се споделя, че iPhone на Буи е бил откраднат в процеса на търговия с опиати. Разследващите настояват, че той е възнамерявал да подпали дома на тези, които са го ограбили. Той е наблюдавал iPhone благодарение на специфичното приложение на Apple за такива случаи.

Следователите обявиха, че Буи по някакъв метод погрешно е разпознал парцела и е запалил дома на сенегалско имигрантско семейство, вместо този, който е търсил. При пожара умират петима души, в това число 21-месечно дете и 6-месечно бебе.

Като част от съглашението за признание на виновност, Буи е бил оневинен по 60 други обвинявания, в това число за ликвидиране първа степен и палеж. Само че в този момент той е наказан на 60 години затвор, като присъдата ще бъде оповестена на 2-ри юли.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР