В края на миналата година знайни и незнайни личности атакуваха

...
В края на миналата година знайни и незнайни личности атакуваха
Коментари Харесай

Ваня Червенкова скри шапката на Ламбо! Книгата й взриви пазара по продажби

В края на предходната година знайни и незнайни персони нападнаха книжния пазар със своите „ високо “ рекламирани произведения. Актьори, спортисти, водещи, кулинари и елементарни писачи спорят все по-често кой е най-продаваният измежду продаваните. Чие произведение на изкуството е най-класно и прочие гръмки избрания. Когато цифрите приказват обаче и легендите мълчат.

Пазарът на книги у нас е безмилостно нечовечен, а действителността демонстрира „ суровата “ реалност.КОЙ в този момент е номер 1? Отговорът на този въпрос се оказа елементарен - Ваня Червенкова.

Книгата й „ Кодово име: Живот “ оглави класациите за най-продавана нехудожествена литература у нас.

„ Радвам се, че в днешни времена когато сме залети със субкултура, аз описвам за ценностни неща, които би трябвало да бъдат знак верую на всеки човек. Още в първият месец на продажба, оглавих съвсем всички ранглисти за най-продавана книга в България, за което съм признателна на всички читатели! “, споделя Червенкова пред „ Телеграф “.

Автобиографичната книга на бизнесдамата задмина неведнъж по-продажби и посочения за любимец Ламбо с романа на неговия живот. Той се подрежда едвам на пета позиция в класацията на „ Хеликон “.

Очевидно родния четец избира същинските истории, в сравнение с понапудрените техни дубликати. Очевидно " първокласното " извън, е " празно " от вътрешната страна. Очевидно за легендите е по-добре да се мълчи, в сравнение с да се " съхраняват " по рафтовете...

„ Книгата е палитра от страсти и усеща, които са завладяли сърцето ми и в нея описвам за триумфа и паденията, за живота и за гибелта, за силата да се изправяш, за умеенето да побеждаваш и заради това тя допира всеки един четец. Както я нарекоха „ справочник за оцеляване “, „ требник “, „ изповед за феминиски “, „ библията на живота “... За мен не е изненада, че тя се продава с галактическа скорост ", добавя бизнесдамата.

 Ваня Червенкова би Ламбо! Кой в този момент е №1?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР