В конфузна ситуация изпадна Мария Игнатова минути след като свали

...
В конфузна ситуация изпадна Мария Игнатова минути след като свали
Коментари Харесай

Хвърчат искри в Маскираният певец! Игнатова като в небрано...

В конфузна обстановка изпадна Мария Игнатова минути откакто смъкна маската на Заека в " Маскираният артист " по Нова телевизия. Докато водещи и панелисти обсъждаха по какъв начин тя е била неотдавна младоженка и е съчетавала медения си месец с присъединяване в " Маскираният артист ", Геро и Краси Радков трябваше да създадат анонс за шоуто на Рачков в неделния ден. И по този начин на ефектната русокоска й се наложи да слуша още веднъж за някогашната си възлюбена, което надали е било най-приятния миг за нея.

На снощния лайф на " Маскираният артист " безусловно хвърчаха искри, тъй като панелистите влязоха в остри разногласия по отношение на това кои звезди в действителност се крият под ефектните маски.

Основни герои този път бяха Заекът и Прилепът, които с изключение на запаметяващи се музикални осъществявания, предизвикаа и много препирни сред Азис, Владо Пенев, Марта Вачкова и Алекс Раева, които в един миг бяха подготвени напряко да си налетят един на различен.

В последна сметка под маската на Заекът се оказа не Деян Неделчев-Икебаната, както бе уверен Азис, а русата хала Мария Игнатова, която съобщи, че в никакъв случай не се е чувствала по-секси. Прилепът към момента остава незнаен, защото към този момент продължава присъединяване си в шоуто, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР