В компанията на легендата на италианския футбол Франческо Тоти почива

...
В компанията на легендата на италианския футбол Франческо Тоти почива
Коментари Харесай

Мадам Мулти на еротично парти с Джан Яман на остров Сардиния

В компанията на легендата на италианския футбол Франческо Тоти почива Дарина Павлова. Мадам Мулти е на лятна почивка на звездния остров Сардиния. Срещу " скромната " сума от 3 бона на вечер вдовицата на Илия Павлов се шири в апартамент на брега на Тиренско море.

Италия е доста на сърце на Дарина. Всяка година тя отскача до Ботуша, където постоянно се среща с известни звезди от тамошния елит.

 Тези мадами хванаха окото на Мадам Мулти

Тези мадами хванаха окото на Мадам Мулти

В първокласния комплекс Мадам Мулти е съседка на куп величия. Освен легендата на " Рома " на същото място е и най-нашумелият турски артист Джан Яман. Дарина показа и по какъв начин прекарва почивката си. Сутрин, още преди слънцето да напече жарко, Павлова се изляга на шезлонга и събира загар. Мадам Мулти обаче се грижи за кожата си и не се оставя да изгори. И доста внимава, когато се демонстрира на директна слънчева светлина.

 Джан Яман е непосредствен с вдовицата на Илия Павлов

Джан Яман е непосредствен с вдовицата на Илия Павлов

А вечер за нея стартира купонът. 58-годишната милионерка участва на екзотично празненство. Секси мадами, облечени в нищожно долни дрехи, танцуват на метри от вдовицата на Илия Павлов. От фотосите на Дарина в обществените мрежи се схваща, че Мадам Мулти купонясва на едно и също място с Джан Яман и неговата обичана - секси журналистката Дилета Леота. Двамата използваха уикенда, с цел да разхлабен на сантиментално място, преди да се захванат с уговорките си. Те също участват на еротичното празненство, писа България Днес.

 Франческо Тоти

Франческо Тоти

Дарина и Яман са близки другари. Именно Мадам Мулти удря едно рамо на турската звезда, с цел да получи основна роля в италианския сериал " Сандокан ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР