В китайската митология Драконът е почитано и уважавано животно, символизиращо

...
В китайската митология Драконът е почитано и уважавано животно, символизиращо
Коментари Харесай

2024-а е Годината на Дракона, ето кои зодии удрят джакпота

В китайската митология Драконът е почитано и уважавано животно, символизиращо мощ, мъдрост и достойнство. За решителните и устремени към триумфа персони, новият знак на годината ще им даде всички принадлежности, от които се нуждаят, с цел да завоюват, само че някои късметлии даже няма да би трябвало да поставят старания, с цел да реализиран задачите си. Това е по този начин, тъй като някои зодии са обичани на Зеления дървен змей.

Овен

Годината на Дракона ще разкрие пред Овните вероятности, за които не са и мечтали. Трябва да сте готови за голям брой провокации в разнообразни сфери на живота. Един мощен и горделив Дракон ще обезпечи на Овните всичко належащо, с цел да се осъществят в кариерата си. Пригответе се за продуктивна и качествена работа, която в последна сметка ще разкрие широкомащабни хоризонти пред вас. Успех ще реализиран и тези представители на знака, които са ориентирани към грандиозни промени в персоналния си живот. През 2024 година мнозина ще желаят да преразгледат отношението си към фамилията. Някои от значимите стратегически решения ще бъдат взети без нормалния разбор на следствията, по-скоро на интуитивно вътрешно равнище, само че резултатът ще зарадва всички, които са подготвени за съществени промени в живота.

Близнаци
За Близнаците ще пристигна една в действителност сполучлива и ползотворна година, през която те ще могат да осъществят най-амбициозните креативен и персонални планове. Драконът ще ви разреши да погледнете познатите обстановки от друг ъгъл и да намерите преференциални решения. По-голямата част от триумфа ще бъде в региона на персоналните връзки, където мнозина преди този момент са имали избрани компликации. Новият настойник на годината ще поправя всички проблеми и ще изглади грубите ръбове, където е належащо. Някои представители на знака ще напреднат толкоз доста в персоналната сфера, че ще изискат да основат семейство. Тези, които са фокусирани върху достиженията в това, което обичат, ще бъдат не по-малки късметлии. Обстоятелствата ще се наредят във ваша изгода, даже първоначално всичко да наподобява друго. До края на годината Близнаците умерено могат да си създадат равносметка и да кроят нови амбициозни проекти.

Лъв
Според китайската митология Лъвът е " близнак " на Дракона, което значи, че представителите на този знак ще имат сериозен триумф на всички фронтове. Можете да разчитате на сериозен прогрес в кариерата: от бързо издигане в йерархията до дълго чаканото разкриване на личен бизнес. Лъвовете, постоянно ориентирани към триумф, ще имат шанс безусловно във всеки бизнес, с който се заемат. Постиженията в бизнес сферата ще доведат до подобаващ финансов разцвет. Успешни ще са и персоналните каузи на знака, който ще има шанса да притегли вниманието на индивида, който харесва. Освен това Драконът ще желае да възвърне един път изгубени връзки и да сдобри Лъва с избрани хора – ще има доста шансове да възобновите връзката с родственици, с които в миналото е зародил сериозен спор. През 2024 година брадвата най-сетне ще бъде заровена, което ще ви направи още по-силни, по-мъдри и по-щастливи.

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР