В Кирково лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира политическата ситуация

...
В Кирково лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира политическата ситуация
Коментари Харесай

Борисов обвини правителството в участие в корупционна схема.

В Кирково водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява политическата обстановка в страната и арести по време на изборната акция, които по-късно, съгласно него, са се оказали неоснователни.

" Тея вървят в Брюксел да приказват за корупция, за промяна в правосъдна система, тея тъкмо. Тея хора като ги гледате, не ви ли е мъчително, бе, Рашков ли си, къв си там? Не ви ли е мъчително, бе, с три байпаса да ги държите по арестите, до момента в който лъжете с машините в София. Директно се пренасяме към 44-ото - по същия метод партията на Рашков и в този момент припозната от Кирил Петков, тъй като от няколко дни реториката му е същата. Арести, арести, до момента в който те крадат. И ще потвърдим, че са крали в петък вечер. И то са крали с милиони ".
Jой се базира на изказване на Румен Овчаров, че през вчерашния ден новото управление на „ Булгаргаз “ е продало 60 хиляди мегаватчаса природен газ на избрани компании, откакто предходният ръб е бил заменен поради обвиняване за осъществяване на сходни покупко-продажби.

Според Борисов това е част от битката на „ групировките “ на Румен Радев и на Кирил Петков.

„ Тези две групировки какво вършат нощес. Снощи в късна доба си подреждат да създадат търг – 60 хиляди мегаватчаса природен газ, като времето сред предлагането и реализацията на договорката е по-малко от 3 секунди. Това е готова продажба за избрани компании, това е количество равно на половината за деня консумация на зяла България “

Според Борисов препоръчаният от кабинета бюджет крие риск за страната.

„ Те са толкоз брутални в краденето сега, че не се стопират пред нищо. Ще откраднат, ще съсипят, ще пускат по този начин прахуляк в очите за обществени сякаш помощи. И когато ударим чертата, дефицитите са големи. И неслучайно всички финансисти, всички, споделят, че рискът е голям “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР