В кървава касапница се превърна основния мач от галавечерта на

...
В кървава касапница се превърна основния мач от галавечерта на
Коментари Харесай

Кървава касапница на UFC шоу в Норфолк

В кървава кланица се трансформира главния мач от галавечерта на UFC в Норфолк, Вирджиния (САЩ). Голямото дерби сред Дъстин Порие (САЩ) и някогашния първенец на организацията в лека категория Антъни Петис (САЩ) накара близо 10 000 почитатели да станат на крайници. Още от първия рунд двамата се хвърлиха един против различен. По-техничният Петис се опита първоначално да играе от отдалеченост, само че след това беше понесен от страстта и бруталните офанзиви на Порие, който съумя да смъкна на земята своя съперник.
Holy shit....that fight tho. #Pettis/Poirier
That body lock of death! Holy fuck#UFCNorfolk

Those were ribs fo sho....
— Canadian Raider (@blkman35) 12 ноември 2017 година Двамата започнаха да кървят още след първите пет минути. Състоянието на Петис беше доста по-лошо, само че той направи няколко доста положителни опита, с цел да завърши мач със събмишън.
Порие подвигна още повече оборотите във втората част. Лицето на Петис замязя на кървава каша. Състоянието на неговия съперник беше с една концепция по-добро. Всичко завърши в третата част. Тогава след следващия тейкдаун Порие съумя да контузи Петис, който се съобщи без да има хватка за събмишън.

След срещата по-добрият войник разгласи, че желае да се бие с спечелилия от мача Еди Алварес – Джъстин Гейтчи. Двамата получиха бонус за Мач на вечерта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР