В Канада вече четвърта седмица масовите протести срещу принудителната ваксинация

...
В Канада вече четвърта седмица масовите протести срещу принудителната ваксинация
Коментари Харесай

Конвоят на свободата в Канада обещава да издържи до края

В Канада към този момент четвърта седмица всеобщите митинги против насилствената имунизация против ковид и санитарните ограничавания не стихват, оповестява Еuronews.

Един от най-значимите осъществявания на по този начин наречения " Конвой на свободата " стана мостът Амбасадор на границата със Съединени американски щати. Подобно на някои други пътни уреди, той бе блокиран от тежки камиони, само че Върховният съд постанови под опасност от конфискация да отстрани техниката от един от най-натоварените транспортни направления. Мостът Амбасадор обезпечава една четвърт от общата търговия сред Съединени американски щати и Канада.

В Отава протестиращите счупиха загражденията към Националния боен мемориал - държавното управление съобщи, че стачкуващите употребяват паметника като тоалетна, тъй че прекосяването през централния площад " Конфедерация " бе затворено. По калкулации на полицията, минимум 4 000 души са се събрали пред постройката на Народното събрание в събота вечер.

Поради протестното придвижване в Отава и канадската провинция Онтарио е оповестено изключително състояние. Представители на управляващите приканват участниците и поддръжниците на " Конвоя на свободата " да прекратят блокадата на основните...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР