В кампанията на dm, която фокусира вниманието ни върху декоративната

...
В кампанията на dm, която фокусира вниманието ни върху декоративната
Коментари Харесай

Бюти триковете на Гери Петкова - нежен грим и красиви устни

В акцията на dm , която концентрира вниманието ни върху декоративната козметика за поредна година, се включи и Гери Петкова. Вдъхновена от посланието на  – #neverstopchanging, тя споделя какви са нейните трикове за хубав грим, без той да бъде прекомерно мощен и тежък. В две обособени видеа ще видите какъв брой бързо и елементарно можем да освежим тена на лицето си заран, когато нямаме доста време за това преди да отидем на работа.

За първото видео Гери употребява напълно веган продуктите на alverd e, с цел да покаже малко по малко по какъв начин се реализира оня натурален грим, при който като че ли нямаме нищо върху себе си, само че все пак се постанова да сложим минимум основа, декор дьо загар, малко сенки в нежни тонове и серпантина. Какво още, можете да видите във видеото!



За втория клип бюти влогърът се доверява на марката t r end IT UP , като се концентрира върху това по какъв начин да имаме съвършени устни в ослепителен цвят, тъй като от време на време не е задоволително да имаме единствено едно червило на разположение, с цел да реализираме стремежи резултат. За да бъде „ уоу “ ефектът обаче, би трябвало да сме се погрижили и за грима на лицето си преди финалния щрих върху устните. Как би трябвало да се случва всичко обаче, изгледайте видеото на прерасната Гери Петкова!



С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР