В какво се превърна Новият Дон Жуан?Джони Деп каза, че

...
В какво се превърна Новият Дон Жуан?Джони Деп каза, че
Коментари Харесай

Джони Деп: Ще стане кървава баня, ако се срещна с бившата ми съпруга Амбър Хърд

В какво се трансформира " Новият Дон Жуан "?

Джони Деп сподели, че не е имало смисъл да се среща още веднъж с някогашната брачна половинка Амбър Хърд за каквото и да било, защото обстановката щяла да се трансформира в " кървава баня ".

Четвъртият ден от правосъдния развой, в който той съди Хърд, Деп беше подложен на пресечен разпит от юриста на Хърд, Бен Ротенборн, заяви " Daily Mirror ", представен от dir.bg.

Той беше разпитван за аудио записи на разногласия с Хърд и дали тя е единственият човек, който има проблем със злоупотребата с алкохол.

" Сър, в случай че някой е имал проблем с пиенето ми когато и да е от живота ми, това съм бил аз ", отвърна Деп. " Единственият човек, който съм малтретирал в живота си, съм аз самият ", показа той, представен от CNN.

Деп съди някогашната си брачна половинка, за 50 милиона $ поради обява от 2018 година, в " The Washington Post ", в която тя разказа себе си като " обществена фигура, представляваща домашно принуждение ". Въпреки че името на Деп не е посочено в публикацията, той твърди, че това му е коствало загубата на доходоносна актьорска работа.

И Хърд, и Деп, които се срещнаха през 2009 година и бяха женени от 2015 до 2016 година, се упрекват взаимно в физическо принуждение по време на връзката им. Процесът, който стартира на 11 април, ще продължи шест седмици. Хърд към момента не е дала показания.

" Никой не заслужава да живее по този начин ", сподели Деп, описвайки връзката им най-после като " ужасяваща ".

Джони беше запитан и за запис, в който се карат. " Какво отговорихте, когато госпожа Хърд споделя: " Кажи на света, Джони. Кажи им, аз, Джони Деп, мъж, съм жертва на домашно принуждение? ".

" Казах: " Да. Аз съм ", " отвърна Деп.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР