В качеството му на резерва той има чудесна статистика, тъй

...
В качеството му на резерва той има чудесна статистика, тъй
Коментари Харесай

Ондрашек след загубата от България: Вкараха ни с първата си атака

В качеството му на запаса той има чудесна статистика, защото съвсем постоянно вкарва за националния тим, откакто се появи на терена. Но като титуляр против България нападателят Зденек Ондрашек не се показа както евентуално са очаквали доста хора.

Даже в четвъртък, когато чехите си подсигуряваха класирането с 2:1 над Косово Ондрашек имаше сериозна заслуга за обрата. " Трудно е да кажа за какво не сработи тактиката. А мачът беше съвсем еднакъв с този против Косово. Имахме предимство във притежаване на топката, само че България вкара първа и то с първата си действителна офанзива. Играхме това, което желаеме, само че единствено до някъде, споделя Ондрашек пред idnes.cz.

" Имам един удар за 80 минути, което е извънредно малко за нападател. В интерес на истината, имаше и малко центрирания към мене, бяхме и нерешителни. А по този начин е мъчно да се вкара гол. " Вкараха ни гол, тъй като проспахме една общоприета обстановка. След това също имахме положения, само че в случай че бяха повече, то щяхме да вкараме.

" Самото Европейско състезание е още много надалеч. Така че е рано да се каже кой ще бъде в групата и кой ще отпадне. Не сме го коментирали в съблекалнята, искахме да победим за себе си и за няколкото фена, които пристигнаха да ни поддържат в София. Даже не знаех, че самото Европейско ще се организира на територията на цяла Европа. Жребият ще се състои на 30-и ноември и ще забележим кой ще ни се падне, приключва нападателят на американския ФК Далас.
ЕВРО 2020 10 кръг, неделя 17 ноември  България 1:0краен резулат  Чехия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР