“В кабинета Петков Калина Константинова бе вицепремиер по ефективното управление

...
“В кабинета Петков Калина Константинова бе вицепремиер по ефективното управление
Коментари Харесай

И Демерджиев атакува ПП: Пари отивали за “мъртви души” в схема с украинските бежанци

“В кабинета " Петков " Калина Константинова бе вицепремиер по ефикасното ръководство и отговорник по стратегиите за подпомагането на украинските бежанци у нас, само че действително парите са се разплащали посредством Министерството на туризма, разясни Демерджиев.  

 

Той изясни, че при инспекция са били установени редица нарушавания, в това число и липса на нормативни актове. 

 

" 24 физически лица са получили средства а те са свързани лица с 24 сдружения, което е много забавно. Над 93 млн. лв. са изплатени по протоколи, в които а ясно кой е бил подкрепят ", сподели Иван Демерджиев. 

 

“Целта е да се придобият тези средства, а защо се влагат - следва да разберем “, сподели Иван Демерджиев.

 

Това е следващата офанзива по отношение на “Продължаваме Промяната ” от страна на служебното държавно управление. По-рано през днешния ден шефът на ДАНС Пламен Тончев съобщи, че член на кабинета на Кирил Петков, когато водачът на Политическа партия бе министър председател, е изнасял информация на македонски жители по въпроса с ветото върху преговорната рамка за участието на РСМ в Европейски Съюз.

 

Всичко това се случва след вчерашните остри думи на президента Румен Радев, който с принуда връчи втория мандат за сформиране на държавно управление на ПП-ДБ поради записите, публикувани от Радостин Василев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР